Реклама / Ads
100| 10986 |16.09.2011 ПОЛИТИКА

О. Минчев: Разиграва се милиционерска свинщина

.
Огнян Минчев
Какво да си казва Росен, защо Кадиев не си каже колко години жена му препродава ток на НЕК, възмути се политологът и призова цялата милиционерска шайка, занимаваща ни с полуистини, да бъдат изхвърлена от българската политика.
 

Виждаме пореден случай на милиционерско политическо людоедство, коментира по БТВ политологът О. Минчев. Целта на този абсурд е името на Плевнелиев 1000 пъти да се свърже с думата рушвет, който той нито е искал, нито е вземал.

Не е новина, че общински съветници при срещи с бизнесмени искат рушвет, новина би било обратното, коментира Минчев. Такива факти трябва да се преследват извън политиката. Какво да си казва Росен, защо Кадиев не си каже колко години жена му препродава ток на НЕК, пък на мойта не й дават, напр., попита Минчев. Аз съм гражданин, чийто пари се харчат от разни милиционери и продавачи на парно и съм възмутен. Не всички кандидати искат подобна кална кампания, познавам няколко, които искат да предложат сериозни неща, продължи той, напомняйки, че в качеството си на обикновен гражданин поне 10 пъти са му искали подкуп. Тези безобразници, цялата милиционерска шайка, занимаваща ни с полуистини, трябва да бъде изхвърлена от българската политика.

Странно е изказването на Цветанов, няма да го тълкувам, защото няма да влезем в светлата страна на кампанията, каза Минчев.

Ефектът ще бъде, че за пореден път една политическа кампания, платена с нашите пари, ще бъде удавена в милиционерска свинщина.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 240| 8951 |28.03.2011 Костов: Сценарият „Сакскобургготски” се разиграва от ГЕРБ и БСП . 50| 5969 |05.02.2011 Волен Сидеров: Първанов разиграва фарс . 25| 5005 |04.01.2010 Политическата 2010-та: милиционерска или оптимистична?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads