Реклама / Ads
0| 8972 |30.06.2017 ПОЛИТИКА

Октай за НДК: Мафията си има държава, скандалът е с криминален характер

.
Осман Октай
Навскякъде в България, където са замесени големи суми пари, бива пораждан скандал. НДК ще бъде център на страната ни, в който ще се провеждат всички заседания на представителството на Съвета на ЕС и тази поредна ”грозна и неадекватна” ситуация несъмнено ще има своите последици.
 

Това посочи по България он еър  политическият анализатор и бивш зам.-председател на ДПС Осман Октай. "Властите се дискредитират за пореден път. Съвсем скоро избухнаха скандали с даренията на гражданите след трагедията, която сполетя жителите на Хитрино. По този начин системно се губи общественото доверие в институциите", категоричен бе той.

 

Отзвук в темата намери и случаят с НДК, след като парламентът създаде временна анкетна комисия по казуса и предстои да бъдат разследвани разходваните средства за подготовката на председателството на Съвета на Европейския съюз. "Мафията си има държава! Не виждам политически почерк тук. Боршош е поредният "бушон", който изгаря, а скандалът е с изцяло криминален характер", заяви Осман Октай.

 

А във връзка с напрежението в Асеновград, гостът заключи, че е възможно то да бъде нарочно провокирано.  "Политиците винаги са се възползвали от подобни събития. Прокуратурата трябва да разследва дали ромите не са нападнали децата заради подбуди от друга страна", отсече бившият зам.-председател на ДПС.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 21439 |27.06.2017 Октай: Борисов да спре да ходи с В. Златев на лов в „Паламара”, ако ще бори контрабандата . 0| 8643 |20.06.2017 Румен Драганов: Приходите от алкохолния туризъм отиват в мафията . 23| 10090 |07.06.2017 На 14 юни: Народът срещу Пеевски и мафията във властта

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads