Реклама / Ads
2| 13652 |10.05.2017 ПОЛИТИКА

Първо във Фрог: Президентът взе за секретари министрите Янев, Узунов и Гълъб Донев

.
Трима от тези министри вече са секретари на президента Радев
Президентът Румен Радев направи президенски секретари служебните министри Стефан Янев, Пламн Узунов и Гълъб Донев. Това научи Frog news от свои източници в президентството.
 
За бъдещото назначение на вицепремиера и служебен военен министър Стефан Янев  Frog news  писа още преди месец. Министър Янев, бивш аташе по отбраната на България в САЩ, си свърши работата по организацията на президентските избори. Като успех бе отчетено и спокойствието по границата. Той ще бъде секретар по отбраната.

Не е неочаквано и назначението на вътрешния  служебен министър Пламен Узунов като секретар по сигурността. Това експертите свързват не толкова с успехите му като шеф на МВР, колкото с познанството му в Пловдив от преди години с президента Румен Радев. Той ще бъде неговият коз в борбата за МВР с премиера Бойко Борисов и Цветан Цветанов.

Секретар на президента ще бъде и служебният социален министър Гълъб Донев. Назначението му е не толова като колега на Радев като пилот първи клас, а като признание за експертните качества на Донев, който от дълги години е признат специалист в социалното министерство.

Междувременно, от вчера, като медиен съветник на военния министър Красимир Каракачанов е назначен журналистът от "24 часа" Любомир Денов, за което съобщихме още преди пет дни.

Калин Джумайски
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 4191 |09.05.2017 Президентът взе Гълъб Донев в екипа си . 0| 7876 |09.05.2017 Д-р Петров за Фрог: Заинтересовани лица лъжат онкоболните, че ще доплащат лечението си . 6| 14673 |09.05.2017 Само във Фрог: Гласят „наказан” с повишение началник за шеф на СДВР

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads