Реклама / Ads
1| 5010 |11.11.2020 ПОЛИТИКА

Павел Вълнев: Републиканци за България е единствената алтернатива за противодействие на ДПС

.
Председателят и зам.-председателят на „Републиканци за България“ Цветан Цветанов и Павел Вълнев заедно с областния координатор за Благоевград д-р Атанас Камбитов, Георги Икономов и общинският съветник от Сатовча Венци Манов се срещнаха с членове и поддръжници на партията в община Сатовча.
 

Пред симпатизантите бе съобщено, за официалното признаване днес на партията от Софийски градски съд.

 

Структурата на Републиканци за България е изградена не само в Сатовча, но и във всички села от общината, благодарение на Венци Манов, който излезе от общинската листа на ГЕРБ, за да се присъедини в новосформираната партия.

 

Обсъдени бяха актуални проблеми отнасящи се за препитанието на населението от общината – интересът с концесията на камъни, водоснабдяването в общината и мръсната вода, която са принудени да използват жителите на Сатовча.

 

Присъстващите споделиха, че малкият и средният бизнес не са получили необходимата подкрепа, която им е обещана.

 

Хората от община Сатовча са на мнение, че само Републиканци за България са алтернатива на управлението, което демонстрира ДПС с мълчаливата подкрепа от страна на ГЕРБ. Това усещане е станало все по-силно през последната една година.

 

Зам.-председателят Павел Вълнев сподели, че когато е в Сатовча и в Родопите се чувства като у дома си, защото се намира на 20 км от родното си място Доспат.

 

Вълнев каза още, че родопчани са трудолюбиви хора и успяват навсякъде по света, но е крайно време да останат тук и да не търсят реализация в чужбина. Единствената партия, която има реален потенциал да помогне на българите след  30 години демокрация това е Републиканци за България.

 

Обиколката в Благоевградска област продължава в община Гърмен.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 5192 |11.11.2020 Д-р Атанас Камбитов е координаторът на Републиканци за България за Благоевградска област . 2| 5303 |11.11.2020 Регистрацията на ПП „Републиканци за България“ вече е факт . 5| 4990 |11.11.2020 Републиканци за България ще работят за промяна във всеки един град . 5| 4887 |10.11.2020 Цветанов и Републиканци за България застават зад работниците в „Булметал“ АД за запазване на работните им места

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads