Реклама / Ads
2| 5189 |11.11.2020 ПОЛИТИКА

Д-р Атанас Камбитов е координаторът на Републиканци за България за Благоевградска област

.
Председателят и зам.-председателят на „Републиканци за България“ Цветан Цветанов и Павел Вълнев откриха първия партиен офис в Благоевград, и представиха областния ръководител на партията д-р Атанас Камбитов.
 

„На 11 ноември деня на св. Мина, в 11:11 часа официално откриваме първия офис на Републиканци за България в Благоевград. Залагаме на символиката, която знаем, че ще ни донесе късмет в предстоящата предизборна кампания“, заяви Цветанов.

 

На събитието присъстваха представители на Изпълнителния съвет на Републиканци за България, експерти в различни области и симпатизанти.

 

Визитата премина при стриктни мерки за безопасност, съобразени с епидемичната обстановка в страната.


„Неслучайно правим откриването точно в Благоевград.

 

Знаем, че тук ще имаме най-скорошни избори за местна власт.

 

Ние сме с амбицията да имаме първия кмет, избран от ПП „Републиканци за България“.

Благоевград за нас е изключително важен. Знаем какво направи Атанас Камбитов за града. Когато минаваме покрай Благоевград, виждаме, че над 90% от жилищните блокове са обновени чрез Националната програма за енергийна ефективност.

 

По тази програма администрацията на Благоевград, по време на управлението на Атанас Камбитов, беше най-добре подготвена и изгради реална комуникация с живеещите в многофамилните жилища. Това даде възможност да се реализират всички подготвени проекти.

 

В момента си поставяме за цел да използваме тази експертиза, която беше създадена по време на управлението на Атанас Камбитов. Сега в Благоевград има липса на адекватна администрация, която да може да решава проблемите на хората и да бъде в постоянна връзка с тях“, коментира Цветан Цветанов.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 13| 18222 |08.07.2020 Доц. Атанас Славов: Радев доказа, че не допуска някой да му шушне в ушенцето . 36| 10639 |10.04.2020 ”Тежката артилерия” Атанасова към президента: Защо губите времето на жената с жестомимичния превод? . 16| 17745 |03.02.2020 Ген. Атанасов: Ако Борисов не свали министъра на финансите, ще понесе отговорност за липсващия половин милрд. от хазарта . 90| 8667 |10.11.2019 Ген. Атанасов: България на 10 ноември 1989 г. беше ”обран бостан”

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads