Реклама / Ads
1| 4734 |12.12.2020 ПОЛИТИКА

ПП „Републиканци за България“ с офиси и в Кюстендилско

.
ПП „Републиканци за България“ откри офиси днес на територията на област Кюстендил. Първият открит офис бе в областния град Кюстендил от председателя на партията Цветан Цветанов, временно изпълняващия длъжността областен координатор инж. Иво Чивийски, членът на Контролния съвет Христо Христов и симпатизанти.
 

 След това Цветанов, Чивийски и Христов посетиха община Невестино, където разговаряха с привърженици по актуални теми. Открити бяха и офисите в Бобов дол и Дупница, както и този в Сапарева баня. В Дупница председателят на най-младата партия у нас проведе работни срещи с представители от Бобошево и Рила. Собственикът на къщата, в която се намира офисът на Републиканци за България в Дупница - Светослав Орозов, е живял през последните 19 години в Милано.

 

Никога до момента не се е занимавал с политика, но след като от миналата година се завръща у нас той решава да се довери на Републиканци за България, вярва в каузата и застава с името и лицето си в нея. В Сапарева баня Цветанов отбеляза, че в днешния ден при откриването на всички офиси са присъствали много млади хора, което още повече ги е мотивирало за подготовката на предстоящите парламентарни избори. „Трябва да осигурим необходимите условия и да подпомогнем малкия и средния бизнес да се развива по най-добрия и прозрачен начин. Необходимо е да се развива туризмът на територията на общината и кметовете на малки населени места да не се делят на наши и ваши“, категоричен е Цветан Цветанов. На откриването на офиса в Сапарева баня присъства действащият кмет на село Овчарци Радостина Сусанина, която от днес се присъединява в отбора на Републиканци за България.

 

Тя се яви като независим кандидат на частичните местни избори на 27 септември т.г. и спечели кметския пост със 160 гласа повече от тези на основния опонент – представителя на ПП ГЕРБ. Във всички общини от областта бяха обсъдени и организационни въпроси свързани с изграждането на структурите на партията на територията на област Кюстендил. Цветанов благодари на координаторите отговарящи за Сапарева баня - Костадин Николов, на Светли Зарев за Дупница, на Милослав Методиев за Бобов дол, на Дани Огнянов за община Трекляно и на банкерката Миглена Петкова, член на Инициативния комитет на партията за положените усилия и свършената работа.
 
 
 
 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 11| 5229 |04.12.2020 ПП „Републиканци за България“ с пет предложения за спряване с кризата с мръсния въздух . 22| 6536 |29.11.2020 ПП „Републиканци за България“ определи експертите отговарящи за секторните политики . 30| 6258 |28.11.2020 Изпълнителният съвет на ПП „Републиканци за България“ ще проведе първото си заседание . 27| 4897 |22.11.2020 Позиция на ПП „Републиканци за България“ по повод Резолюция № 672 на Конгреса на САЩ изразяваща подкрепа за Инициативата „Три морета“

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads