Реклама / Ads
16| 3952 |05.02.2021 ПОЛИТИКА

Републиканци за България учреди още две районни структури в София

.
Републиканци за България
ПП „Републиканци за България“ учреди още две районни структури в София. Това са район „Сердика“ с ръководител Добромир Георгиев и район „Младост“ с ръководител Иван Ганев.
 

На заседанието присъстваха Петко Чамов член на Изпълнителния съвет на Републиканци за България и временно изпълняващ длъжността областен координатор на София-град, Любомир Методиев - лидер на младежката организация на партията и Александър Кючуков-общински ръководител на район „Младост“.

 

 

Откриха офис на ПП „Републиканци за България“ във Видин


.

 

Във Видин, в присъствието на председателя и зам.-председателя Цветан Цветанов и Павел Вълнев, официално бе открит офис на ПП „Републиканци за България“.
„Ще предложим политики, които обединяват, които не са десни или леви, а са политики за България. Това, което може да ни обедини, трябва да бъде стремежът към връщане на нормалността“, каза Цветан Цветанов. Той съобщи, че заедно със заместник-председателя на партията Павел Вълнев посещават различни региони в България.


„Даваме кураж на хората, защото получаваме сигнали за оказван натиск върху симпатизанти на ПП „Републиканци за България“. Със страх не може да се управлява. Призовавам, там където има натиск, страх или силови действия, хората да не се колебаят и да ни информират, за да ги показваме публично на обществото. Ние ще бъдем партията, която ще предлага решения за връщане на нормалността“, каза още председателят на ПП „Републиканци за България“.


„Заедно с нашите експерти обсъждаме секторните политики. Развитието на регионите е наш приоритет. Специално за Северозападна България от изключително значение е газифицирането на региона, защото по този начин ще бъдат привлечени външни инвеститори. Развитието на икономиката означава средства за инфраструктура, средства за социална политика. Обръщаме съществено внимание и на демографската политика, защото обезлюдяването е изключителен проблем за региона.
ПП „Републиканци за България“ е партия на по-малко от 3 месеца, а аз вече за втори път съм във Видин. Хора, които от години са в парламента, едва ли се срещат с избирателите си толкова често, колкото ние с г-н Цветанов“, подчерта Павел Вълнев

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 52| 3675 |03.02.2021 Цветан Цветанов: Хората, които гласуват за Републиканци за България ще са най-голямата ни награда . 22| 3996 |01.02.2021 Републиканци за България се преклониха пред паметта на жертвите на комунизма . 35| 3407 |01.02.2021 Позиция на ПП „Републиканци за България“ по повод Деня на почит към жертвите на комунизма . 19| 4762 |30.01.2021 В Хасково избраха общинско ръководство на ПП ”Републиканци за България”

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads