Реклама / Ads
6| 4056 |17.12.2020 ПОЛИТИКА

Републиканци за България с офиси в Русе и Шумен

.
ПП „Републиканци за България“ откри офиси в Русе и Шумен, в присъствието на председателя Цветан Цветанов.
 

За пореден път беше потвърдено, че вратата на „Републиканци за България” е широко отворена за всички дясно мислещи хора, които споделят евроатлантическите ценности. Партията е отворена към всички етноси и споделя убеждението, че само обединени в своето многообразие можем да постигнем целите си - просперираща България, в силна Европа.

 

В началото на следващата година предстои да се проведат серия от събития, целящи да представят секторните политики на партията и да предизвикат дискусия по важните за страната ни теми.

 

Цветан Цветанов коментира, че в Републиканци за България много силно се залага на хора-експерти в своята професионална област. Целта е в новия парламент, в който ще има депутати от „Републиканци за България“, да има конструктивен диалог, а не конфронтация.

 

В обръщението си към присъстващите председателят на партията отново говори и за страха насаден от управляващите у хората. „Приходите намаляват, много бизнеси затварят, а у хората има един невероятен страх от управляващите. В Русенска област емблематично лице за това е Пламен Нунев. Мислех, че съм го познавал, но не съм предполагал, че ще изроди каузата и идеята, с която започнахме. Предателството към ценностите, които имахме в началото ме принуди да напусна ГЕРБ. И всички, които усещат същото като мен, трябва да знаят, че има алтернатива в лицето на „Републиканци за България“, каза още Цветан Цветанов.

 

Това, което предстои пред русенската организация е да се открият офиси на ПП „Републиканция за България” в общините Борово, Сливо поле и Иваново.
Между откриванията на офисите на партията Цветанов проведе работни срещи в Силистра, Разград и разговаря с представители от Попово.

 

В Шумен Цветан Цветанов беше посрещнат от членове и симпатизанти, водени от временно изпълняващия областен координатор Гюнай Исмаил.

 


.

 

„Този офис ни е необходим, за да можем да правим срещите си. Ние няма от кого да се крием, ще бъдем прозрачни за всички, които имат интерес. Убеден съм, че Шумен и областта имат нужда от една нормалност, каквато и всеки български гражданин иска да постигне. В предстоящите 2 месеца преди старта на предизборната кампания ще идваме тук със съответните експерти от всички секторни политики и ще обсъждаме отделните теми - земеделие, образование, сигурност, култура, икономика и др. Когато влизаме в управленски мандат, да декларираме какви са нашите предизборни обещания, които ще изпълняваме, когато сме в политиката”, обясни председателят на партията.
Републиканци за България ще предлага решения на сложните въпроси, които стоят пред държавата.

 

„Аз съм убеден, че това, което прави Гюнай и колегите във всички структури, в районите и общините ще ни даде възможност да имаме силна представителност в предстоящите парламентарни избори. Целта, която си поставяме в Републиканци за България, е да имаме сериозна парламентарна група, която да е незаобиколим фактор в политическия живот на страната”, завърши Цветанов.

 

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 13| 6856 |15.12.2020 Елена Йончева: Изборите в България трябва да са на първата възможна дата - 28 март . 13| 4953 |13.12.2020 ПП „Републиканци за България“ предлага публичният сектор да купува български храни . 1| 4682 |12.12.2020 ПП „Републиканци за България“ с офиси и в Кюстендилско . 33| 10823 |11.12.2020 Ивета Чернева за Фрог: Външната политика на Байдън: Къде са Източна Европа и България?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads