Реклама / Ads
37| 5837 |22.11.2010 ПОЛИТИКА

Р. Петков: Цветанов да каже разработвал ли е Танов

.
Р. Петков
Бившият вътрешен министър имал много резерви към действията на настоящия, който предимно се оглеждал в светлината на прожекторите. Ако има разработка на Танов, значи Цветанов му няма доверие, констатира още той.
 

Г-н Танов си позволява слугинаж, обиден за български офицер, обяви по БНТ ексвътрешният министър Румен Петков. Той постави въпроса правена ли е тази пролет разработка на Ваньо Танов в качеството му на директор на митниците и попита как веднъж Цветанов не вярва на генерала, пък за други неща му има доверие. Петков каза това, защото и той много обичал жанра гадаене и искал да се включи в него.

По темата за това унищожени ли са СРС-та за разговорите на басейна Спартак Петков каза, че не може да каже дали е така, но ако са унищожени трябва да се види защо ГДБОП е взела такова решение. Той мислел, че те са приложени към документите по разработката, както се прави обикновено. Да си отговорим обаче на въпроса, ако службата-поръчител не е подала заявление за запазване на тези документи, кой носи отговорност, добави Петков.

Имам много резерви към действията на вътрешния министър Цветан Цветанов, който предимно се оглеждал в светлината на прожекторите. Не можеш да арестуваш шестима в операция Лапачите, за да ги пуснеш още същия ден. Разкарването на камерата и прожекцията по телевизията на серии от арести не е работа на МВР. Защо вътрешният министър го е срам и страх да каже кого е консултирал, попита още Петков и каза, че ако това е чужда организация или икономически субект в България, това го правело зависим.

Отвличания е имало и ще има, добави Петков. Той напомни разстрела на Юри Галев и факта, че битовата престъпност сега се е увеличила. Когато го застреляха, стана ясно, че през май месец е стреляно и по друго лице, защо тогава не се обяви разстрелът на това лице, попита БСП депутатът и съобщи, че престъпления се прикриват. Ако откраднат трите кокошки на дядо Петко, за него това е кражбата на века, каза той. Можем да се правим, че не  виждаме тези престъпления, но това не отменя съществуването им, заключи Петков.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 117| 10594 |20.11.2010 В. Дърева: ГЕРБ използва Филчев, за да спаси Цветанов . 33| 10307 |17.11.2010 Хамлетовски въпрос в НС: Катастрофирал ли е Цветанов или не? . 31| 9567 |17.11.2010 Р. Петков: Ю. Рот ошамари Танов и Цветанов, осветлявайки ги като свои източници . 57| 6623 |14.11.2010 Галъп: Цветанов и Борисов вървят надолу

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads