Реклама / Ads
40| 10893 |23.09.2013 ПОЛИТИКА

Р. Петков: Зеленогорски е лъжец, а Кунева толерира анархията

.
Румен Петков Източник: Булфото
Бившият вътрешен министър Румен Петков показа свое тефтерче, според което Найден Зеленогорски е повел във вота в няколко плевенски села с помощта на Цар Киро. "Найден Зеленогорски лъже, че аз съм спечелил ромските гласове - той е професионален политически предател. Няма да коментирам прегръдките на Зеленогорски с г-н Киро."
 
Това каза в предаването "Здравей, България" по Нова телевизия бившият министър на вътрешните работи в правителството на тройната коалиция Румен Петков.

Румен Петков коментира изказванията на Найден Зеленогорски за купуването на ромски гласове като откровени лъжи. "Когато на един интелектуалец му кажеш, че човек като Волен Сидеров е олицетворение на етиката, това оронва престижа и доверието към партията, както и необяснимите назначения, които се правят. Това е доказателство, че няма диалог, че политиката се прави другаде и визира като грешно назначение министъра на регионалното развитие и закъснялото пускане на магистрала "Тракия".

Когато говорим за проблемите, част от действащите лица в момента са част от проблемите, те не изпълняват предизборните си обещания и това е голям проблем", добави още Румен Петков.

Бившият МВР шеф заяви, че не споделя идеята, че БСП е загнила партия. "В нея членуват в голямата си част честни и почтени хора, които за съжаление се ангажират само когато трябва да се направи подписка или гласуване. Този процес на загниване идва от ръководството. Според мен трябва млад човек да оглави БСП, който има разбирането, че самодостатъчността е вредна. Ние пропуснахме много теми, а именно темата за морала, за отговорността. Не направихме сериозен анализ защо изгубихме изборите от 2009 г. Повишаването на разликата между ГЕРБ и БСП за съжаление не е в повишаването на доверието в БСП, а сриването на доверието в ГЕРБ", подчерта още Петков.

За Реформаторския блок, Петков каза, че Кунева е привърженик на анархията, съдейки от действията й, които предприема и подтикването на хората да излизат по улиците.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 69| 7134 |17.07.2013 Р. Петков: Избори сега - катастрофа за държавата . 47| 6769 |30.10.2012 Зеленогорски: Отидох при Кунева, защото дясното се разпадна . 117| 9065 |28.06.2012 Найден Зеленогорски напуска СДС, отива при Кунева . 44| 7753 |28.05.2012 Р. Петков: Второ място на изборите е “смърт” за БСП

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads