Реклама / Ads
9| 6951 |23.10.2017 ПОЛИТИКА

Радан Кънев: БСП и ГЕРБ нямат принципни разлики помежду си

.
Махленските спорове между БСП и ГЕРБ се опитват да прикрият първо, че двете партии нямат никакви принципни разлики помежду си, второ - че слугуват на една и съща олигархия и трето - че е виждането им за политическата власт е идентично - тоест то е кражби и роднински партийни назначения.
 
Това каза  заместник-председателят на ДСБ  и бивш лидер на формацията Радан Кънев пред БНР.

"Ние сме тези, които говорят за реалните икономически и финансови проблеми пред обществото, ние сме тези, които говорят за бъдещето на България в една все по-променяща се Европа и един все по-нестабилен свят и ние сме тези, които говорят за основните вътрешни проблеми на страната  - корупцията, липсата на правосъдие...Идва естествено въпросът, ако ние говорим по тези най-наболелия за хората теми, защо не ни чуват", попита Радан Кънев.

Според него, когато дясното не е единно, то няма интереса на обществото. В коментар на перспективите на осъществяване на идеята за ново обединение в десния политически спектър Кънев заяви: "В политиката трябва да предлагаш конкретни решения, трябва да си срещу болките на хората, за конкретните им проблеми, но трябва и още нещо  - да покажеш умения да събираш и да градиш мнозинства.  Това със сектанство, с явяване отделно на избори и с всякакви видове коалиционни пазарлъци, на които сме се нагледали, не става  - то става с единство".
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4392 |11.10.2017 Външно за Стоичков: Почетните ни консули нямат право на политически изказвания . 1| 3756 |20.09.2017 Главсекът на МВР призна, че нямат доказателства кои са похитили Адриан . 1| 3993 |18.09.2017 Жельо Бойчев: Правителството нямат силна страна

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads