Реклама / Ads
6| 6127 |07.03.2017 ПОЛИТИКА

Радан Кънев: Реакцията на служебното правителство за турския министър се бави

.
Радан Кънев
Лидерът на ”Нова република” Радан Кънев обвини доскорошните се партньори от Реформаторския блок, че за предстоящите парламентарни избори са включили в листите си ”хора от БСП, които са гласували за Делян Пеевски”. Пред Би Ти Ви той допълни, че голяма част от депутатите на Николай Бареков от ”България без цензура” също са станали част от Реформаторите и ще се борят за място в Народното събрание.
 
По думите му в коалиционния блок все пак има много добри професионалисти, които работят за прокарване на десни идеи в управлението и именно заради това не можел да си представи "как ще се набутат тези хора до Бареков и Бриго Аспарухов".

 

Кънев каза още, че Реформаторският блок се явява на тези избори с това име благодарение на подписа на лидера на НПСД Орхан Исмаилов. Малко след това партията напусна Реформаторите и се коалира с политическата сила на Лютви Местан ДОСТ.

 

"Реформаторският блок и Местан се явяват като едно цяло на изборите. Аз лично предложих да изключим НПСД от коалицията, но така и не получих подкрепа. Отношението на тази партия се промени след опита за преврат в Турция", допълни Кънев.

 

Той допълни, че десните избиратели "твърде дълго се подвеждат по ГЕРБ". Според него гражданите са изморени от кражбите в България, които се извършвали от двете големи партии, които "по един и същи начин се подлагат на изток и на североизток, само за да управляват".

 

"Кражбата в България е създадена от комунистите. Шофьорите им от 80-те години показаха, че не са нищо по-различно", заяви лидерът на "Нова република".

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3804 |01.03.2017 Правителството решава за размера на великденските пенсии . 1| 4003 |28.02.2017 Правителството предлага нов началник на отбраната . 4| 5696 |24.02.2017 Янев: Правителството няма списък за уволнения

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads