Реклама / Ads
52| 6296 |27.03.2015 ПОЛИТИКА

Сидеров: Ние сме във война

.
Волен Сидеров
В момента във водите на Черно море има 6 американски кораба и се провеждат военни учения. На полигона в Ново село се правят учения, за които не знаем нищо, защото се държат в тайна. Пистата в Безмер се удължава, за да може тежкотоварни военни самолети американски да излитат оттам.
 
Срещу Крим, който се намира на 400-420 километра от България, ще бъдат позиционирани ракети на НАТО от база, която се предвижда да бъде до Шабла. Открива се команден център на НАТО в Горна Малина. На българска територия предстоят да се проведат 22 учения на НАТО. Всичко това е в различни месеци - януари, април, август, каза в пленарна зала лидерът на Атака Волен Сидеров.

Досега на територията на България не са се провеждали толкова много военни учения. Преди броени дни американският конгрес прие резолюция, с която възлага на президента Обама да снабдява Украйна с оръжие. Ттова вече е пряка американска намеса там. Американската страна започва да снабдява хунтата в Киев с оръжие, а това означава, че ще има ответни действия от страна на Руската федерация. Това означава по-плътно въвличане на България във военни действия, което се доказва от настоящите и предстоящи учения на НАТО на наша територия.

Вчера в Комисията по отбрана предложението на "Атака" да бъде прекратено двустранното споразумение между Република България и Съединените щати за четирите военни бази, с които САЩ разполага на наша територия, беше отхвърлено от всички парламентарни групи, освен "Атака". Всички, подчертавам, включително групата на БСП - двама гласуваха „против". Това означава, че вече коалицията, която управлява България наистина е седморна, а не шесторна, каза той.

Ние сме във война. Готви се ескалация на война. Затова, за пореден път казвам на управляващите, вземете се в ръце, бъдете разумни, послушайте гласа на разума, обявете неутралитет, прекратете участието в съвместни учения, докато не се разреши украинският въпрос. До тогава на българска територия, в Черно море, от наша страна да няма никакви учения и никакви участия във военни действия. Това е единственият правилен подход на България. Всичко друго означава увеличаване на ескалацията, увеличаване на опасността за всички нас и въвличането на България, може би, в трета световна война. Бъдете разумни още веднъж. Длъжен съм да ви го кажа, останалото е във ваши ръце, но и последствията ще бъдат за вас, призова Сидеров.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 8| 6411 |16.02.2015 Ето декларацията, с която ВСС обяви война на Борисов . 34| 6535 |02.02.2015 Министър Митов: Казусът с мобилизационния преглед е истерия, лъжа за война . 125| 8338 |28.01.2015 Чуколов за Фрог: България се готви за война с Русия . 144| 10545 |27.12.2014 Експерт: Не Студена война, а Русия срещу всички останали

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads