Реклама / Ads
0| 9008 |28.07.2016 ПОЛИТИКА

Сценаристите на Слави: КС обяви война на българския народ!

.
Редколегията разкости решението на КС
Законът и Конституцията ни позволяват да предприемем действията за референдум, подкрепен от 700000 българи. Това, което прави КС, е законно, но не е морално. А дали моралът е над закона? Така започна своето шоу Слави Трифонов на 28 юли, коментирайки решението на Конституционния съд да задраска 3 от въпросите в референдума, иницииран от шоуто.
 
Да речем морала на момичето Мария Гиздева, която е била изнасилена и убила своя изнасилвач рецидивист. Кой да я защити? Кой е прав? Мария Гиздева, изнасилена и убила или съдебната система, която Ембака, Сумиста и други мутри, които излизат от затвора и никой не ги съди. Поставете се на мястото на момичето и близките. Тя продължава да е в ареста. Не правя сравнение просто ей така. 12 души постъпват неморално, но по закон. Какво мислите вие? Ние решихме да направим референдума по морални подбуди. И ни подкрепиха 700 000 българи. И това не е въпрос на бройка, а на човешки съдби. И  след това КС  решава..., продължи Слави.

По неговите думи в нормалните държави и политическата класа, и съдът, и прокуратурата служат на народа. А при нас е обратното. Засега.

Шоуменът продължава да е убеден, че депутатите трябва да са 120. „Те се явяват по-малко на парламентарен контрол“, отбеляза той. Според него трябва и полицейските шефове да бъдат избирани, а не да са партийно назначавани. Въпреки решението на съда той е категоричен, че хората трябва да бъдат питани по тези въпроси.

Днес е ден с кофти чувство и отвращение. Бяхме свидетели на наглост и безсрамие от КС и от президента. КС като истински сервитьор изпълниха поръчката. Освен че трябва са се вбесим, трябва да идем и да гласуваме...КС не са там пожизнено. Как може да кажеш, че въпрос, който е минал на референдум, е антикоституционен? Тава е идиотия. Имаме КС, който нарушава законите на страната, директно, брутално..12 човека се подиграха с волята на българския народ Днес политическата класа обяви война на българския народ. Като я обяви, ще си я получи..., каза сценаристът Тошко Йорданов.

Другите три въпроса ще променят политическата система. А след това ще бъдат въведени и останалите три въпроса, които сега бяха отхвърлени. Конституционният съд не може да спре този процес, каза още Йорданов.

Не съм изненадан от днешното решение на КС. Щях да съм изненадан ако живеехме в САЩ. Ако живееха там, щяха да допуснат, че Конституцията може да бъде пременена с референдума. За 105 години само в Калифорния конституцията е променяна 56 пъти. В Швейцария конституцията се променя всяка година. Впечатляващо е , че решението се взема единодушно от 12 души. Какви са тези хора? Те са изпълнили една политическа поръчка. Хубавото е, че това решение не е окончателно. Решението ще е на българския народ. Ще започне промяна, която не може да бъде спряна, категоричен бе Иво Сиромахов.

Остават 120 човека повече, които мога да псувам на воля. Да питаме е неконституционно, а да купуваме гласове е конституционно... Радостен съм, че след няколко месеца президентът няма да е президент, каза Радо Петров.

Плевнелиев и КС скъсаха всякаква връзка със своя народ или най-малко със 700 000 души и показаха, че работят само за себе си, каза друг от сцанаристите.

Иван Кулеков сравни КС с инквизицията на папата. Времето, в което 3 е по-голямо от 700 000 се нарича Средновековие. Всяка тоталитарна власт сваля себе си, категоричен бе той.

Иво Сиромахов написа текста на песента "Да изхвърлим бокклука". Осем години по-късно никой не изхвърля боклука Един боклук замества друг. Осем години по-късно имаме възможност да превърнем в реалност текста на песента, завърши Слави.

Ето и текста на песента No mercy
    
Пак не мога да спя, цяла нощ – телевизия.
Очакват се проливни дъждове във Киргизия.
Във Щатите криза, а Исландия фалира,
а защо така се случва май никой не разбира.
Гледам стари филми, слушам стари парчета,
не е ли вече време за промяна на сюжета?
По-добре да си лягам, че стана време за ставане -
такива са рисковете на живото предаване.
Не се ебавайте с нас, щото който ни закача
после не успява да се върне във мача.
Скапана държава, некадърни политици,
На сериозно са се взели и не понасят бъзици.
Отпуснали са задници в тежки кресла,
въобще не подозират, че ги чака тесла.
Кой каква кола си купил, кой коя решил да чука...
Време е някой да изхвърли боклука!

ПРИПЕВ:
Един се забавлява,
а друг се отегчава
от тоя тъп карнавал.
А времето минава,
животът продължава...
Защото всеки ден е бал.

Навсякъде е пълно с хора жадни за слава,
готови са на всичко, а дали си заслужава.
Измислени хора се представят за елит,
всички те са преживели мозъчен фалит.
Говорят надуто и се правят на тежки.
Тъпанари, облечени в маркови дрешки.
Живеят без грижи и без притеснения,
правят нещата с леки движения.
Общество от парцали и безкрайни скандали,
в които са намесени все същите педали.
Няма край тоя шибан светски живот,
във който звезда става всеки идиот.
И няма да престанат да се правят на важни,
и няма да престанат да играят на влажни.
Но на никой не му дреме, и на никой не му пука...
Време е някой да изхвърли боклука!

ПРИПЕВ:
Един се забавлява,
а друг се отегчава
от тоя тъп карнавал.
А времето минава,
животът продължава...
Защото всеки ден е бал.

Когато падне нощта, излизат кухите лейки,
в лицата приличат на скръбни жалейки.
Гърдите - силиконови, краката им - шпиц,
живеят във някакъв много тъп виц.
Преспали са вече със всички модни пичове,
от толкова секс са развили яки бричове.
И са много нещастни, и умират от скука...
Време е някой да изхвърли боклука!
Време е някой да изхвърли боклука!

ПРИПЕВ:
Един се забавлява,
а друг се отегчава
от тоя тъп карнавал.
А времето минава,
животът продължава...
Защото всеки ден е бал.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 10227 |27.03.2024 Politico: Украйна се приближава към най-опасния си период. Помощта на Запада трябва да завали . 10| 3006 |26.03.2024 Дмитро Кулеба: Дайте ни проклетите "Пейтриът"! . 5| 3476 |25.03.2024 Politico: Преговорите за правителство в България се провалиха . 13| 10264 |23.03.2024 Доц. Искрен Иванов: Атентатът в Москва можеше да бъде избегнат, ако властта бе послушала службите на САЩ

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads