Реклама / Ads
7| 6665 |07.11.2017 ПОЛИТИКА

Светльо Витков: ”Требва да се нашокат репите“ на десните лидери

.
Венцислав Митов и Светослав Витков
Последните седмици десните партии се активизираха и започна да се говори за обединение. „Некой требва да ви нашока репите“ – така типично в разговорен стил коментира тези действия председателят на ПП “Глас Народен“ Светослав Витков.
 

„Ние сме просто търпеливи и накрая нещата трябва да се кажат с истинските им имена – кой е готин, кой е чист. Разберете, няма чисти хора в политиката. Това, сдружение между „Да, България“ и ДСБ беше на гърба на „Реформаторския блок“. Не ги защитавам просто като се види, че нямаме сила поотделно трябва да се обединим, а не всеки поотделно да си казва „аз съм готин““, посочи още Витков пред BiT.

Венцислав Мицов, член на контролния съвет на ПП „Глас Народен“ заяви, че е трудно да има обединение в дясно, докато всички партии не са равнопоставени.„Нима избирателите не „нашокаха“ репите на десните. Този чип „сделан“ в СССР не работи и трябва да се рестартира тази система “, каза Мицов.

Двамата политици бяха категорични, че думите на ген. Атанас Атанасов, че „Глас Народен“ подкрепя решенията на ГЕРБ в общинския съвет, са лъжа.

„Глас Народен не е част от реформаторския блок. Работим за обединение в дясно, но при равнопоставени условия. Не целуваме ръце. Идеята на едно обединение е да няма лидер, защото лидерът, около когото трябва да се съберат партиите, е самата идея“ каза Витков.

„Всички сме грешни, нека да седнем и да се разберем. Врагът на десницата е самата десница. Ние не можем да се разберем, говорим си през медиите – как хората да гласуват за нас?“, допълни Мицов.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 4834 |20.02.2017 Светльо Витков: „Глас народен“ се превърна в глас в пустиня . 3| 4340 |30.05.2016 Витков: Ако ДПС ме подкрепи отзад, ще се кандидатирам за президент . 2| 4051 |25.10.2015 Витков: Ние сме първата партия, заложила електронното гласуване в програмата си

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads