Реклама / Ads
0| 4056 |10.07.2008 ПРЕДСТОЯЩО

Предстоящо на 11 юли

.
Министърът на правосъдието Миглена Тачева се среща с българските депутати в ЕП; правят демонстрация на робот за обезвреждане на боеприпаси на МО; общество „Бяло Братство“ организира пресконференция; състави на СГС заседават по делото за убийството на Милчо Бонев-Бай Миле и по делото срещу Фидел Беев.
 

 

Министърът на правосъдието Миглена Тачева ще се срещне в 9.30 часа в Министерство на правосъдието с българските депутати в Европейския парламент. Ще бъдат обсъдени изпълнението на показателите за напредък, наблюдавани от Европейската комисия в рамките на Механизма за сътрудничество и оценка, както и развитието на случая „Майкъл Шийлдс”.

Министерството на регионалното развитие и благоустройството организира обсъждане на предвидените промени в регламент на Европейския парламент и на Съвета на Европейския съюз за определяне на хармонизирани условия за пускането на строителните продукти на пазара. Дискусията ще се проведе от 10.00 часа в зала „Пресцентър” на министерството.

От 11 до 12 юли 2008 по покана на евродепутата от АЛДЕ-ДПС проф.Владко Панайотов на посещение у нас ще бъде евродепутатът Ян Мулдер. Евродепутатът ще отговаря на журналистически въпроси в 10.00 часа.

Конференция на тема: “Предизвикателствата пред социалните партньори, свързани с въвеждането на мерки за съвместяване на професионалния и личния живот в Европа”, ще се проведе в Гранд-хотел “София” от 10.00 часа. Тя ще бъде открита от зам.министъра на труда и социалната политика Лазар Лазаров и вицепрезидентът на КНСБ д-р Иван Кокалов.

В района на Чепинския манастир ще бъде проведена демонстрация на робот за обезвреждане на боеприпаси на Министерството на отбраната. Представянето на робота ще бъде от 11.00 часа в района на Чепинския манастир.

В пресклуба на БТА от 11.00 часа ще се проведе пресконференция за началото на проект „Обучение на заетите – инвестиция в развитието на фирмата” по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси 2007 – 2013 г”. Участници в събитието ще бъде началникът сектор „Информация и анализ” в Агенцията по заетостта Даниела Маджарова и представители на топ мениджмънта на „Петрол” АД - изпълнителният директор Светослав Йорданов, главният директор „Търговия и маркетинг” и член на УС Иван Костадинов, главният директор „Финанси и икономика” и член на УС Цветан Димитров и директорът „Бизнес развитие” Венцислав Пенгезов.

Председателят на Народното събрание Георги Пирински ще открие в 13.00 часа, в зала „Изток” на Народното събрание Парламентарна конференция на тема: “Конституционният политически модел – принципи и предизвикателства”.

Общество „Бяло Братство“ организира пресконференция в пресклуба на “София прес” във връзка с нарастващия интерес в чужбина духовен учител Петър Дънов. Пресконференцията ще се проведе в 11.00 часа.

Състав на СГС ще заседава в 9.30 часа по делото за убийството на Милчо Бонев-Бай Миле.

Състав на СГС ще заседава в 9.30 часа по делото срещу Фидел Беев.

Министерството на държавната администрация и административната реформа организира от 14:30 ч. в хотел “Мургавец” на курортен комплекс Пампорово ще започне двудневна конференция на тема: “Представяне на резултатите от анализа на законодателството относно организационното структуриране на българската администрация и анализа на влиянието на членството в ЕС върху националните администрации”.

Министърът на здравеопазването д-р Евгений Желев ще вземе участие в годишното национално съвещание на РИОКОЗ, което ще се проведе във Велинград.

Във Варна и с подкрепата на Общинския съвет ще бъде открита изложба от иконопис и фотография под надслов “Православие в образи”. Откриването е от 18.00 часа в Градската художествена галерия “Борис Георгиев”.

Министерството на труда и социалната политика организира регионален семинар на тема „Развитие на ученето през целия живот в България” в хотел „България”, Бургас. Семинарът ще бъде открит от евродепутата Маруся Любчева от 14:00 часа, на 11 юли 2008 г.

Министърът на труда и социалната политика Емилия Масларова ще участва в неформалната среща на министрите по заетостта и социалните въпроси в Шантий, Франция. Срещата се провежда в рамките на френското председателство на ЕС на 10 и 11 юли 2008 г.

Frognews.bg

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3931 |09.07.2008 Предстоящо на 10 юли . 0| 3869 |08.07.2008 Предстоящо на 9 юли . 0| 3961 |07.07.2008 Предстоящо на 8 юли . 1| 3696 |06.07.2008 Предстоящо на 7 юли

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads