Реклама / Ads
0| 4071 |10.06.2008 ПРЕДСТОЯЩО

Предстоящо на 11 юни

.
Премиерът Станишев се среща с представители на Клуба на привържениците на ЦСКА; пак гледат делото за убийството на Ангел Димитров – Чората; заседават НС и ВСС; КЗД заседава по сигнал на родители срещу СБУ към КНСБ и СУ към КТ “Подкрепа”.
 

 

В 10 ч. министър-председателят Сергей Станишев ще се срещне с представители на Клуба на привържениците на ЦСКА. На срещата ще присъстват и. д. президент на ПФК „ЦСКА” Емил Костадинов, президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов и председателят на Държавната агенция за младежта и спорта Весела Лечева.

От 9:00 часа в зала „Сердика” на хотел „Шератон” ще се проведе открито заседание на Работната група по търговия и транзит към Секретариата на енергийната харта. Съорганизатор на мероприятието е Министерство на икономиката и енергетиката.

В 11.00 часа на “Дондуков” 2 президентът Георги Първанов ще приеме министъра на външните работи на Литва Петрас Вайтекунас. В 11.30 часа на церемония в Гербовата зала на “Дондуков” 2 ще положи клетва новият член на Управителния съвет на Българската народна банка Пенка Кратунова. След това държавният глава ще връчи орден “За гражданска заслуга” -първа степен, на Александър Цинцарски. Висшето отличие е за големите му заслуги за развитието и стабилността на банковата система в Република България.

Софийски военноокръжен съд ще заседава по делото за убийството на Ангел Димитров – Чората. Заседанието започва в 9 часа.

Народното събрание ще проведе редовното си заседание
от 9 часа.

Висшият съдебен съвет ще проведе редовното си заседание от 10 часа.

От 11.30 ч. „Софийска вода” започва втория етап от мащабния инвестиционен проект за изграждане на канализационен колектор в кв. Гърдова глава, район Витоша. Гости за официалното полагане на първата тръба ще бъдат Бойко Борисов - кмет на София, Ирина Савина - зам. кмет на София и Любен Петров – кмет на район Витоша.

От 11.00 ч. в централата на КНСБ, в залата на 11. ет. ще се проведе пресконференция.

От 14.00 ч. в Националния институт на правосъдието ще се проведе информационен ден по Оперативната програма “Административен капацитет” (OПAK), предназначен за съдебната система. На него ще присъстват министърът на държавната администрация и административната реформа Николай Василев, министърът на правосъдието Миглена Тачева и Анелия Мингова, представляващ Висшия съдебен съвет.

От 14 часа Агенцията по вписванията организира пресконференция в сградата си на бул. „Ал. Стамболийски” № 239.

От 19.00 ч. австрийските музиканти от квартет „Щойде” ще бъдат на сцената на голяма зала “България” редом до своите колеги от Софийския камерен хор “Васил Арнаудов” с диригент Теодора Павлович и камерния ансамбъл “Софийски солисти” с диригент Пламен Джуров /в Концерт за струнен квартет и струнен оркестър от Големинов/. В програмата е включена и премиерата на творба от Георги Арнаудов - “Химни към пролетта” по стихове на Николай Лилиев, посветена на 75-годишнината от рождението на диригента Васил Арнаудов.

Министърът на отбраната Николай Цонев ще даде пресконференция по повод посещението си в Афганистан. Брифингът ще бъде в авиобаза Граф Игнатиево от 11 часа.

От 10,30 ч. петчленен състав на Комисията за защита от дискриминация ще проведе трето заседание по сигнал на група родители срещу Синдиката на българските учители към КНСБ и Синдиката на учителите към КТ “Подкрепа”. Повод за сигнала е проведената през 2007 г. учителска стачка. Според родителите, вносители на сигнала, стачката е лишила учениците от гарантираното им от конституцията на страната право на образование.

Българската асоциация на хотериерите и ресторантьорите организира пресконференция от 11.00 ч. в зала „Сердика” на хотел „Арена ди Сердика”.

Фондация "Ековат технологии" организира пресконференция от 11 часа в БТА.

Кметът на община Ямбол инж. Георги Славов назначи шестчленна комисия, която да извърши проверка на отпадни води, зауствани в градската канализационна мрежа чрез пречиствателна станция на „Цех за багрене на чиста вълна, вълнена прежда, смесена вълна със синтетични влакна и памук” гр. Ямбол, собственост на „Е. Миролио” АД.

От 13.00 часа в зала 203 на община Ямбол ще се състои пресконференция по повод филателната изложба „Ямбол 2008”, която предстои да бъде открита на следващия ден вечерта. Изложбата е един от акцентите в тържествата, посветени на Деня на Ямбол – Св. Дух.

Frognews.bg

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4194 |09.06.2008 Предстоящо на 10 юни . 0| 4008 |08.06.2008 Предстоящо на 9 юни . 0| 4100 |05.06.2008 Предстоящо на 6 юни . 0| 3950 |04.06.2008 Предстоящо на 5 юни

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads