Реклама / Ads
0| 3883 |10.09.2008 ПРЕДСТОЯЩО

Предстоящо на 11 септември

.
Заседават МС; НС; СОС; ВСС; президентът Първанов и вътрешният министър Миков се срещат с министъра на извънредните ситуации на Руската федерация С. Шойгу; откриват Световния шампионат по пожарни спортове; Йълдъз Ибрахимова изпълнява песните през вековете.
 

 

От 10.00 часа в Министерски съвет ще се проведе редовното правителствено заседание.

Редовното заседание на парламента ще се проведе от 9.00 часа.

Министерството на земеделието и храните и Сдружение АГРОЛИНК организират прес-конференция за Осмия празник на биологичното земеделие и храни, която ще се проведе в Големия колегиум на МЗХ от 11.00 часа.

Президентът Георги Първанов ще се срещне с министъра на извънредните ситуации на Руската федерация Сергей Шойгу в 12.15 часа, в сградата на Президенството на “Дондуков” 2.

В Столична община от 10.00 ч. ще се проведе първото заседание от новата сесия на Столичния общински съвет. Кметът на Столичната община Бойко Борисов ще представи информация във връзка с временното и трайно решаване на въпроса с третирането на битовите отпадъци.

Редовното заседание на Висшия съдебен съвет ще се проведе от 10.00 часа.

В 10.00 часа в Интер експо център бъде открита Шестата международна конференция “Сигурността в Югоизточна Европа – публично-частно партньорство за защита на критичната инфраструктура“.

От 13.00 часа в прес-клуба на БТА ще се проведе пресконференция, организирана от Гражданска инициатива "Справедливост", на тема: Отговорността на съдебната система и нейните ръководители за провала на държавността в България.

Съветът по безопасност на движението на децата в София и Пътна полиция организират пресконференция в пресклуба на БТА на тема: „Началото на учебната 2008- 2009 г. и стартът на кампанията „Да запазим децата на пътя”, която ще се проведе от 11.00 часа.

Министърът на извънредните ситуации на Руската федерация и президент на Международната федерация на пожарникарите и спасителите Сергей Шойгу ще даде брифинг, който ще се проведе в хотел „Хилтън”, бул. „България” 1, етаж 2, зала „Мусала” от 16,30 ч.

Министърът на вътрешните работи Михаил Миков ще се срещне в 11.00 часа в МВР с гостуващия в нашата страна министър на извънредните ситуации на Руската Федерация Сергей Шойгу. След разговорите в 11.45 часа двамата ще направят изявления пред медиите.

В Националния стадион „Васил Левски” от 20.30 часа ще бъде открит Световният шампионат по пожарни спортове.

От 11:00 маса в църквата „Св. Неделя” народните представители от „Атака” ще почетат паметта на жертвите на бомбения атентат, извършен в същата църква през 1925 г. от Комунистическата партия. От 13:00 часа на гара Буново депутатите от „Атака” ще почетат паметта на жертвите от атентата през 1986 г.

В 16,30 ч. министър-председателят Сергей Станишев ще посети дневните центрове за възрастни хора и за хора с увреждания в Търговище, които са изцяло реконструирани със средства от Социалноинвестиционния фонд към Министерството на труда и социалната политика и общината. Капацитетът им е 54 души. В 17,45 ч. в клуб „Капитан Петко войвода” премиерът ще разговаря с пенсионерите от община Търговище.

Във връзка с проведени над 100 срещи с граждани на Пловдив, омбудсманът на града Юлия Юрдекова ще даде пресконференция, на която ще направи отчет за дейността си до момента. Пресконференцията ще се проведе от 10:00 часа в офиса на обществения посредник на 12. етаж на бившия партиен дом на площад “Централен”1.

От 10 ч. в пресцентър “Глас” ще се състои пресконференция по повод петото издание на “Регата Понтос”, която ще се проведе от 11 до 14 септември.

Община Варна и Асоциацията “Да съхраним жената” организират кръгла маса на тема: “Подкрепа за женското предприемачество”, която ще се проведе от 11.00 часа в зала „Варна” в общината.

От 17:30 часа в Благоевград ще се състои тържественото откриване на новия областен офис на Политическа партия ГЕРБ-Благоевград, който ще бъде и първият областен предизборен щаб за предстоящите парламентарни избори. Офисът се намира на площад „Христо Ботев” № 2.

От 20.00 ч. в Петрич Бойко Борисов и Цветан Цветанов ще представят листата на ГЕРБ за общински съветници за участие в частичните местни избори.

По повод празниците на Силистра ще се проведе концерт „Песните през вековете” на Йълдъз Ибрахимова. Концертът ще се състои от 19.00 в Драматичен театър „Сава Доброплодни” – Силистра.

Министърът на финансите Пламен Орешарски ще участва на редовното заседание на Съвета на ЕС по икономически и финансови въпроси (ЕКОФИН) в Ница, Франция.

Frognews.bg

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3732 |09.09.2008 Предстоящо на 10 септември . 0| 3876 |07.09.2008 Предстоящо на 8 септември . 0| 4039 |04.09.2008 Предстоящо на 5 септември . 0| 3772 |03.09.2008 Предстоящо на 4 септември

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads