Реклама / Ads
0| 3768 |11.08.2008 ПРЕДСТОЯЩО

Предстоящо на 12 август

.
Работно се срещат представители на националните ръководства на партиите-членки на ЕНП – ГЕРБ, ДСБ и СДС; кметът Борисов инспектира ремонтите в столичните учебни заведения; коментират последните събития в Грузия.
 

 

Работна среща на представители на националните ръководства на партиите-членки на Европейската народна партия – ПП ГЕРБ, ДСБ и СДС ще се проведе в хотел „Радисън”. Основната тема на разговорите ще бъде организирането на конкретните стъпки за опозиционен протест срещу, “продължаващата криза в България, следствие на безотговорното управление на правителството на Сергей Станишев”. От 12.30 ч. е предвидена официална пресконференция.

Кръгла маса на тема "Съдебната власт - гарант за добра бизнес среда"
организира Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България. Тя ще се състои в хотел “Радисън” от 11.30 ч.

„Зелена партия/Българските зелени” официално ще влезе във владение на земята, намираща се на площад „Независимост” в София. Организацията твърди, че действията й са следствие от Закона за горите, според който Държавната агенция по горите може “безразборно да заменя стотици хиляди декари държавни земи по Черноморието и около зимните ни курорти”. Акцията е насрочена за 11.00 ч.

Кметът на София Бойко Борисов ще инспектира от 10.00 ч. хода на ремонтните работи в столичните учебни заведения. В този част столичния кмет ще бъде в 7 СУ „Свети Седмочисленици”.

Извънредният и пълномощен посланик на Грузия Н. ПР. г-н Михеил Уклеба ще даде в БТА пресконференция във връзка с последните събития в Грузия. Началото на пресконференцията е в 11.30 ч.

 

Пресконференция на тема ”Европейска нощ на учените се провежда за трети път в България” ще се състои в БТА. Участници ще бъдат: арх. Кристиян Миленов – председател на Агенция за устойчиво развитие и евроинтеграция – Екорегиони (АУРЕ) - Координатор на проекта, Димитър Грудев – председател на Клуб Млади таланти и Карина Ангелиева – член на Клуб Млади таланти. Начало на пресконференцията е в 11.00 ч.

Министърът на държавната администрация и административната реформа Николай Василев ще посети в 10.30 часа общинска администрация Баните, Областна администрация Смолян, и община Мадан. В 12:10 часа, министърът ще посети Областна администрация Смолян, където ще инспектира процесa на въвеждане на стандарти за качество ISO. В 13:00 часа министър Василев ще даде пресконференция в зала 201 на Областна администрация Смолян. Посещението на министъра ще завърши в община Мадан. В 14:15 часа в общинската администрация той ще инспектира процесa на въвеждане на стандарти за качество ISO 14001:2004 (за опазване на околната среда).

Във връзка с отбелязването на Международния ден на младежта, община Ямбол инициира обновяване на спортната и детска площадка на ул. „Раковски”. В организираната съвместно с Държавната агенция за младежта и спорта проява ще се включат представители на редица институции, училища и неправителствени организации. Началото на кампанията е в 9.30 часа.

Кметът на Варна Кирил Йорданов ще награди изявени варненски ученици и студенти, участвали в проекта “Младежка борса за идеи” от 10 часа във фоайето на ІІ етаж на общината. В 11.00 часа ще се проведе редовна пресконференция на кмета в зала “Варна”. В 11.45 кметът ще приеме участниците в международния проект “Слово и образ” в зала “Варна”. В 20.00 часа ще бъде официално откриване на ледената пързалка в Спортно-атракционен комплекс “Младост”.

Кампания „Да спрем агресията” - хепънинг срещу агресията ще се състои от 17 до 22 ч. в Морската градина.

Кампания „Живей активно” - спортен празник, включващ занимания по волейбол, йога и фитнес за здравословен начин на живот, ще се състои от 9 до 19 ч. на Южния плаж.

Русенската ОИК ще заседава по делото на Ваньо Танов. На заседанието ще се вземе решение дали на втора инстанция ще продължат делото. Комисията ще се запознае с решението на втори съдебен състав. Жалбата на Ваньо Танов бе уважена от съда заради липсата на подпис на решението на ОИК от председателя на комисията зам.-министър Камелия Нейкова. Един от поводите за решението на ОИК, бе искането на председателя на Общинския съвет Искрен Веселинов, Ваньо Танов да бъде с прекратени правомощия като общински съветник поради три последователни отсъствия от общински заседания.

Frognews.bg

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3966 |10.08.2008 Предстоящо на 11 август . 0| 3847 |07.08.2008 Предстоящо на 8 август . 0| 3900 |06.08.2008 Предстоящо на 7 август . 0| 3981 |05.08.2008 Предстоящо на 6 август

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads