Реклама / Ads
0| 3821 |17.06.2008 ПРЕДСТОЯЩО

Предстоящо на 18 юни

.
Премиерът С. Станишев се среща с президента на САЩ Джордж Буш; заседават НС и ВСС; на кръгла маса обсъждат задължителните държавни зрелостни изпити; дискутират финансирането и управлението на проекти по европейските структурни фондове.
 

 

Продължава работното посещение на премиера Сергей Станишев в САЩ. Днес той ще се срещне с президента на САЩ Джордж Буш.

Редовното заседание на парламента ще се проведе от 9 часа.

Висшият съдебен съвет ще проведе редовното си заседание от 10 часа.

Министерството на образованието и науката организира кръгла маса, на която ще се обсъдят проведените задължителни държавни зрелостни изпити.

В административната сграда на ЧЕЗ Разпределение, на ул. „Цар Симеон” № 330 от 11 ч. ще бъде организирана пресконференция по повод тримесечното отчитане на електромерите на територията на Западна България.

Министерството на регионалното развитие и благоустройството организира информационна кампания по схемата за безвъзмездна помощ БГ 2006/018-385.01.02 „Интегрирана грантова схема за устойчиво развитие на граничния регион между България и Турция”. Финансирането се осигурява от Програма ФАР – Трансгранично сътрудничество на Европейския съюз между България и Турция, Финансов меморандум 2006.

От 13.00 ч. в централата на КНСБ, на 11. ет. ще се проведе пресконференция. Ще бъдат представени решенията от заседанието на Националния съвет за тристранно сътрудничество, който се провежда утре от 10.00 ч. и разглежда въпросите за промени в Кодекса на труда и законите, отнасящи се до трудовото инспектиране, както и проект на стратегия за установяване на безопасни и здравословни условия на труд за 2008-2012 г.

От 11 ч. в сградата на Български Червен Кръст /БЧК/ ще дадат съвместна пресконференция зам.- изпълнителният директор на ДФ „Земеделие” – Разплащателна агенция Ангел Кинанов и зам.-генералният директор на БЧК д-р Надежда Тодоровска. Брифингът е във връзка със започналото реално изпълнение на благотворителната дейност, която се осъществява у нас по линия на Европейския съюз - разпределение на продукти и храни от интервенционните запаси на Общността в полза на лица в неравностойно положение.

БСК ще даде пресконференция на тема „Ще плати ли българският бизнес цената на борбата с климатичните промени?”. Брифингът е от 11 часа.

От 10:00 часа, в хотел „Кристал Палас” НДСВ организира работна среща на тема „Предприемачите и еврофондовете. Целта на срещата е институциите и представителите на бизнеса да обсъдят възможностите пред българските предприемачи да се възползват максимално от финансирането по европейските фондове.

От 10 часа в Заседателната зала на БТПП на ул. „Искър“ № 11 в София ще се проведе кръгла маса на тема: „Проблеми при разработване, финансиране и управление на проекти по европейските структурни фондове.“

В Административен съд – Благоевград ще се гледа делото за касиране на изборите в гр. Сандански по искане на общинското ръководство на ПП “Ред, Законност и Справедливост” – РЗС Сандански, което първо внесе жалба в ОИК.

От 18.00 ч. в галерия „Средец” на Министерството на културата ще бъде открита изложба живопис „Душата на неживата природа” на Селма Тодорова.

От 17.00 до 20.00 ч. в сряда  на едно от най-оживените публични места в Пловдив – пред шадравана на главната улица, площад „Стефан Стамболов” – ще бъдат обособени кътове за консултации. Там хората ще могат да разговарят с магистър-фармацевти и да получат от тях безплатни фармацевтични консултации и информационни материали за употребата на различни лекарствени продукти. Целта е да се повиши информираността на пациентите за правилната и икономически ефикасната употреба на най-масово използваните лекарствени продукти през сезона.

Frognews.bg

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3953 |16.06.2008 Предстоящо на 17 юни . 0| 3965 |15.06.2008 Предстоящо на 16 юни . 0| 4054 |12.06.2008 Предстоящо на 13 юни . 0| 4025 |11.06.2008 Предстоящо на 12 юни

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads