Реклама / Ads
0| 4031 |24.02.2008 ПРЕДСТОЯЩО

Предстоящо на 25 февруари

.
Организират кръгла маса за българските символи; провеждат обществена дискусия за българите в чужбина и държавната политика към тях; работниците от “Кремиковци” отново протестират; обсъждат реформи в туризма.
 

 

От 10,30 ч. под председателството на министър-председателя Сергей Станишев ще заседава Съветът за координация, контрол и изпълнение на инфраструктурните проекти с национално значение. На него ще бъде разгледано изпълнението на инвестиционните проекти, включени в оперативния план към Националната стратегия за интегрирано развитие на инфраструктурата на България до 2015 г.

От 9.30 ч. в Гранд хотел “София” вицепремиерът и министър на външните работи Ивайло Калфин ще открие Национална кръгла маса в рамките на кампанията “Българските символи”. Форумът е организиран от Българската асоциация за бизнес и туристическа информация. Националната кампания “Българските символи” предвижда избирането и създаването на промоционални материали, които да представят страната ни като успешна европейска бизнес и туристическа дестинация.

Експертната комисия по външна политика и европейски въпроси към ПП ГЕРБ организира от 10.00 ч. в хотел "Хилтън" Обществена дискусия по Доклада на МВнР за “Българите в чужбина и държавната политика” с участието на експерти и историци.

Като част от интензивната обществена дискусия за възможните екологични проблеми в зоната на Металургичен комбинат „Кремиковци“ национален пресклуб София прес организира открит форум на тема „Кремиковци – екологичните последици за региона”. Събитието ще се проведе от 10.00 ч. в конферентната зала на пресклуба.

Работниците от “Кремиковци” отново ще протестират пред сградата на комбината. Поредният протест ще се проведе от 7.30 ч. заради закъсняло изплащане на работните заплати.

Националната кампания „България – рай и за българите” организира национална дискусия “Реформи в туризма”в хотел Арена ди Сердика от 13 часа.

От 12 часа в зала 1 на Софийския университет ще се състои пресконференция, посветена на въпроси, свързани с кандидатстудентската кампания.

От 10 часа пред сградата на Столична община ще се проведе протест по повод плануваното повишаване на данъка за МПС от категория "А" и "М" - мотоциклети, мотопеди и скутери.

Нова временна приемна за длъжници в центъра за услуги в ж.к. „Младост” IV открива „Софийска вода” днес. През миналата седмица 8 000 души получиха писмо с информация за неплатените си сметки и покана да се срещнат с представители на дружеството. Това са клиенти, чието потребление се изчислява на база и имат над 3 неплатени сметки на стойност над 300 лв. Общият дълг на поканените клиенти е над 10 млн. лв., а средната неплатена сметка над 1200 лв.

Извънредно заседание на Областния обществен съвет за противодействие на корупцията към област Пловдив ще се проведе от 14 часа

От 15 часа в 8 зала на Пловдивския окръжен съд ще се разгледа дело срещу Иван Главчев – Ванко 1 по искане на Комисията за установяване на имущество, придобито от престъпна дейност.

Министерството на труда и социалната политика организира от 25 февруари до 28 февруари 2008 година приемни в нови девет града на страната от областите Сливен, Ямбол и Бургас. Експерти от МТСП ще консултират граждани и юридически лица по различни въпроси и проблеми от областта на социалната политика.

 

Frognews.bg

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4103 |21.02.2008 Предстоящо на 22 февруари . 0| 3947 |20.02.2008 Предстоящо на 21 февруари . 0| 4661 |19.02.2008 Предстоящо на 20 февруари . 0| 4935 |18.02.2008 Предстоящо на 19 февруари

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads