Реклама / Ads
0| 3769 |02.07.2008 ПРЕДСТОЯЩО

Предстоящо на 3 юли

.
Организират експертна кръгла маса по проблеми на информационните технологии; провеждат национално съвещание на ръководния състав на МВР; опозицията обсъжда съвместните си действия по предстоящия вот на недоверие към правителството.
 

 

В сградата на Съюза на юристите в България на ул. “Пиротска” № 7 от 15.00 ч. Министерството на правосъдието и Съюзът на юристите в България организират втора по ред експертна кръгла маса с участието на министър Миглена Тачева по проблеми на информационните технологии.

Министърът на вътрешните работи Михаил Миков и главният секретар на МВР Павлин Димитров свикват национално съвещание на ръководния състав на министерството в четвъртък. След съвещанието ще се състои церемония за награждаване на служители на министерството в заседателната зала от 17.30 часа.

Вицепремиерът Меглена Плугчиева и министърът на държавната администрация и административната реформа Николай Василев ще имат работна среща с областните управители.

Вторият доклад за напредъка по плана за действие, основан на индекса на реформата в прокуратурата ще бъде представен в 10.00 часа в Конферентната зала на Съдебната палата. Докладът ще представи говорителят на главния прокурор Борис Велчев. На събитието са поканени представители на Министерство на правосъдието.

Състав 17 А на Софийски градски съда ще заседава по делото срещу Красимир и Николай Маринови и още петима по чл. 117 от НК от 9.30 часа.

Кметът на София Бойко Борисов ще открие в 9.00 часа Първата регионална среща по трансгранично сътрудничество, устойчиво развитие, територии и децентрализирано сътрудничество на Балканите.


БНС кани представители на опозиционните парламентарни групи и независими народни представители да обсъдят съвместните си действия по предстоящия вот на недоверие към правителството в 10.30 часа в Зала „Запад” на НС.

От 13.30 часа в зала 238 на Народното събрание депутатът от НДСВ Деница Димитрова организира кръгла маса на тема „Проблемите на малките хора в България”.

Информационното бюро на Европейския парламент за България организира конференция, посветена на европейската енергийна политика под надслов: “Към обща европейска енергийна политика”, която ще се проведе от 9.30 ч. в зала “Сердика” на хотел “Шератон”-София.

Български лекарски съюз организира пресконференция във връзка с предстоящи проблеми пред преговорите за НРД 2009, която ще се проведе от 12.00 часа в пресклуба на БТА.

Националната асоциация на млекопроизводителите се обединява с Националната асоциация по рибарство и аквакултури, Моряшкия синдикат и зърнопроизводителите ще дадат пресконференция от 14.00 часа в БТА.

Асоциацията на фирмите за дялово разпределение организира пресконференция в пресклуба на БТА в четвъртък от 10.00 часа.

От 13.00 часа председателят на УС на Фондация “Референдум.Бг” Стефан Гамизов ще представи на пресконференция проекта на фондацията за създаване на Гражданска лига на България.

Frognews.bg

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3849 |01.07.2008 Предстоящо на 2 юли . 0| 3712 |29.06.2008 Предстоящо на 30 юни . 0| 4208 |26.06.2008 Предстоящо на 27 юни . 0| 4123 |24.06.2008 Предстоящо на 25 юни

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads