Реклама / Ads
0| 3712 |29.06.2008 ПРЕДСТОЯЩО

Предстоящо на 30 юни

.
Провежда се XXIII Конгрес на Социалистическия Интернационал; започват преговорите по Националния рамков договор за 2009 г с БЛС; започва кампания за борба с изоставянето на бебета; откриват защитено жилище за възрастни хора с физически увреждания.
 

 

Председателят на ВС на БСП и премиер Сергей Станишев ще вземе участие в XXIII Конгрес на Социалистическия Интернационал, който ще се проведе в периода 30 юни – 2 юли 2008 г. в Атина, Гърция

В 10.30 часа на “Дондуков” 2 президентът Георги Първанов ще се срещне с народните представители Мария Капон и Нено Димов и с председателя на партия “Новото време” Емил Кошлуков.

Министърът на вътрешните работи Михаил Миков ще се срещне с представители на КРИБ.

От 30 юни до 19 юли 2008 г. в Нов български университет ще се проведе XV международна лятна школа по когнитивна наука. Досегашните четиринадесет летни школи превърнаха България в притегателен център за обучение по когнитивна наука. Досега над 900 докторанти и млади учени от петте континента са минали на обучение по когнитивна наука през Нов български университет.

От 13 часа в сградата на Централното управление на Националната здравноосигурителна каса ще започнат преговорите по Националния рамков договор за 2009 година с Български лекарски съюз.

Резултатите от МАТРА проекта „Оглушителна тишина – случаят в моето училище” ще бъдат представени от 10 часа в хотел “Шипка”.

От 12 часа в София прес ще се проведе пресконференция, посветена на ефективните услуги за децата в риск. Ще бъде представен проектът „Да помогнем на децата и родителите им да намерят, изградят и запазят, семейството от което се нуждаят”. Брифингът е организиран от Фондация „Асоциация Анимус“.

От 11.00 ч. заместник-министърът на труда и социалната политика Иванка Христова ще обяви началото на кампания за борба с изоставянето на бебета. Мероприятието ще бъде в “София прес”.

Сезонът на Националната опера и балет ще завърши на 30 юни, от 19.00 часа с едно специално събитие - Франция ще отбележи своето председателство на ЕС от 1 юли със спектакъла на операта „Лакме” от Лео Делиб. Ще дирижира френският диригент Лоран Кампелон.

Министърът на образованието и науката Даниел Вълчев ще посети град Благоевград. В 11.00 часа министър Вълчев ще гостува на Югозападния университет „Неофит Рилски”, където ще направи първа копка на многофункционална спортна зала. След това министър Даниел Вълчев ще проведе среща с преподаватели и студенти от университета

В пресклуба на Конгресния център в Пловдив ще се проведе конференция, посветена на земеделието и туризма.

Министърът на труда и социалната политика Емилия Масларова ще открие защитено жилище за възрастни хора с физически увреждания в Ловеч в 11,30 часа. След откриването на обекта министър Масларова ще даде пресконференция за медиите.

 

Frognews.bg

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4208 |26.06.2008 Предстоящо на 27 юни . 0| 4123 |24.06.2008 Предстоящо на 25 юни . 0| 4106 |23.06.2008 Предстоящо на 24 юни . 0| 4294 |22.06.2008 Предстоящо на 23 юни

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads