Вторник, 24 Октомври 2017, 12:32
Frognews
2| 2796 |13.10.2016

Ген. Радев: Президентските избори са решителна промяна, ще бъда обединител

.
Спетември
Препълнена зала и бурни аплодисменти с викове „Победа“ посрещнаха кандидат-президентската двойка ген. Румен Радев и Илияна Йотова, издигнати от ИК и подкрепени от БСП, в община Септември. На срещата присъстваше и първият инструктор на ген. Радев, който заяви, че няма по-голяма гордост от това ученикът да надмине учителя си. „Много се вълнувам, като на изпит, защото моят първи инструктор е тук“, каза с усмивка кандидатът за президент.
Той подчерта, че това не са обикновени избори, защото страната ни е на кръстопът. „Това е решителна промяна, пътят към новото, което всички заслужаваме и което очакват нашите деца, за да останат в България“, подчерта ген. Радев. Той е на мнение, че президентът трябва да е обединител между всички институции, за да се работи за българския народ и за доброто на България.
„Няма да се крием от проблемите. Те трябва да се поставят открито и да се решават. За нас най-важното е интересите на българския народ“, категоричен е ген. Радев. По неговите думи в страната има стабилност, както твърдят, управляващите, но тя е само в ниските доходи, безработицата, лошото здравеопазване и образование.

Йотова: Ще изискваме от институциите да предоставят информация и заедно да намираме решенията за България


„Ще изискваме от институциите да предоставят информация и заедно да намираме решенията за България“. Това заяви кандидатът за вицепрезидент Илияна Йотова пред пълната зала. „Нашето желание е да внесем успокоение. Да имаме независима политика и решенията по проектите, от които България може да спечели, да се взимат у нас. Ако беше така, днес щяхме да имаме „Белене“, „Южен поток“ и генерален секретар на ООН“, каза още Йотова. Тя подчерта, че се приемат тайни споразумения и постановления на МС, като това за трайното заселване на мигранти у нас, прието през август.

„Пред вас стоят хора, които ще работят за сигурността на България и на всеки един от вас. Ще работим за това децата ни да останат тук, а не да бягат навън“, допълни тя. „С ген. Радев сме един добър екип. Целите ни са общи и при първите крачки, които ще направим в президентството ще бъдем заедно“, посочи Илияна Йотова.

По време на срещите хората изразиха желание да помогнат по всякакъв начин, за да може ген. Радев и Йотова да станат президент и вицепрезидент на България. Гражданите им пожелаха да продължават да бъдат искрени, все така конкретни и отговорни в поставяне на задачите и силни за решаване на проблемите. „Ген. Радев ще бъде нашият глас. От това няма по-хубаво – президентът да е гласът на народа“, подчерта член на Инициативния комитет.
„Там, където другите не могат, ген. Радев и Йотова – могат. Вярваме, че те ще съумеят да опазят и България, както генералът е пазил десетилетия небето ни“, казаха още присъстващите. Те пожелаха успех на кандидат-президентската двойка с номер 13 и ги изпратиха с менче вода и здравец.

По-рано през деня ген. Радев и Илияна Йотова се срещнаха и с Инициативния комитет в Пазарджик. На срещите присъстваха  народният представител Янаки Стоилов и Димитър Димитров, Йордан Младенов – председател на областния съвет и Деница Златева – член на ИБ на БСП.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. Кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева ще се срещне със служители на предприятие в София 0| 6238 |08.11.2016 . Владимир Тошев, ГЕРБ - Видин: Не можем да позволим езика на омразата да бъде водещ там, където трябва да говорим за политики 0| 6341 |08.11.2016 . Ген. Радев: Цачева се опитва да превърне личната си загуба в национална трагедия 10| 10721 |07.11.2016 . Ген. Радев: В безсилието си опонентите ми търгуват със страха 0| 6311 |07.11.2016

КОМЕНТАРИ

Реклама
Реклама
Реклама

БЛОГОВЕ

Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия

Разбрах