Събота, 21 Октомври 2017, 04:17
Frognews
0| 2800 |30.10.2016

ПП ГЕРБ-район „Възраждане“: Цецка Цачева и Пламен Манушев са правилният избор, който ще осигури икономическа и политическа стабилност за българските граждани

.
Представители на бизнеса, на институции и организации, членове и симпатизанти на ПП ГЕРБ участваха в информационна среща за представяне на кандидатпрезидентската двойка Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Мануш в клуба на ПП ГЕРБ –район „Възраждане“.
Председателят на ПП ГЕРБ-район „Възраждане“ Петър Манолов, кметът на район „Възраждане“ Савина Савова, общинският съветник от ПП ГЕРБ Борислав Борисов и председателят на Предприемачи ГЕРБ - София Иван Костов приветстваха гостите и благодариха, че заедно имат възможност да обсъдят важни въпроси за икономическото и политическото развитие на България и утвърждаването на авторитета й в европейското семейство.

„Кандидатите на ПП ГЕРБ за президент и вицепрезидент Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев са добре познати на избирателите, защото са се доказали със своята работа и професионализъм. Техният избор е гаранция за всички български граждани за стабилност, сигурност и просперитет, защита на българските интереси и европейския път на развитие на страната ни. Позитивната кампания, която кандидат-президентската двойка Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев водят, е ярко доказателство за уважението към избирателите и силата да работят за единението на всички български граждани“, каза Петър Манолов. Той призова присъстващите на 6-ти ноември да изберат № 17 в бюлетината.

„Като кмет на район „Възраждане“ съм твърдо убедена, че кандидатите на ПП ГЕРБ Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев са личностите, които могат да защитят и да продължат отстояването на демократичните ценности и европейския път на България. Модернизацията и развитието на България в последните години се извършва, благодарение на европейската солидарност. Това ясно се вижда и в район „Възраждане“ като неразделна част от столицата. Примерите за това са много: метрото, Женският пазар, пазарът „Димитър Петков“, многофункционалният спортен комплекс „Спортна София – „Зона Б-5“, парк „Възраждане“ – първият нов парк, изграден след десетилетия, ремонтите и реконструкцията на учебни и детски заведения в Района, инфраструктура и т.н. Благодарение на стабилната икономическа политика на ПП ГЕРБ,  бизнеса имаше възможност не само да се развива, но и да прояви  социална отговорност като реализира обществено значими за гражданите в район „Възраждане“ проекти: изграждане на спортни и детски площадки, празници за най-малките граждани на Района, грижа за деца в риск и социално уязвими семейства“, каза пред представителите на бизнеса Савина Савова, кмет на район „Възраждане“.

Общинският съветник Борислав Борисов благодари на присъстващите за доказано доброто партньорство и многото съвместни успешни проекти и акцентира върху възможностите чрез публично-частно партньорство със Столична община да се реализират обществено значими проекти. Борислав Борисов призова присъстващите да подкрепят кандидатите на ПП ГЕРБ Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев, за да продължи устойчивото развитие на  България и европейския й път.

Председателят на Предприемачи ГЕРБ - София Иван Костов представи акцентите в политическата платформа на кандидатпрезидентска двойка на ПП ГЕРБ и възможностите, които политиката на ГЕРБ дава за развитите на малкия, среден  и едър бизнес. „Членовете на ПП ГЕРБ, които успешно реализират своя бизнес, са доказали, че са почтени, отговорни и работят с грижа за българската икономика и българските граждани“, каза Иван Костов.      

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. Кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева ще се срещне със служители на предприятие в София 0| 6233 |08.11.2016 . Владимир Тошев, ГЕРБ - Видин: Не можем да позволим езика на омразата да бъде водещ там, където трябва да говорим за политики 0| 6336 |08.11.2016 . Ген. Радев: Цачева се опитва да превърне личната си загуба в национална трагедия 10| 10717 |07.11.2016 . Ген. Радев: В безсилието си опонентите ми търгуват със страха 0| 6311 |07.11.2016

КОМЕНТАРИ

Реклама
Реклама
Реклама

БЛОГОВЕ

Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия

Разбрах