Реклама / Ads
0| 3212 |21.10.2016 Президентски избори 2016

Цветанов в Шабла: Цачева и Манушев имат опита и човешките качества да бъдат истински обединители на нацията

.
Нашата кампания е насочена към срещи лице в лице с хората в цялата страна. Не очаквайте от нас да използваме нападки и лъжи като опонентите си, защото целта ни е всички български граждани да имат възможност да се срещнат с кандидатите ни за президент и вицепрезидент Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев. Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов по време на среща с жителите на Шабла.
 
Цветанов подчерта, че хората в цялата страна имат възможност да чуят лично от Цачева и Манушев какви са техните приоритети. „Ние не използваме популизъм и манипулации, не политизираме посланията си, защото знаем, че президентът трябва да бъде надпартиен. Цецка Цачева и вицеадмирал Манушев ще бъдат президент и вицепрезидент на всички български граждани. Те имат опита и човешките качества да бъдат истински обединители на нацията“, заяви той.

 

Според зам.-председателя на ГЕРБ стабилността на България е важна за цялостното развитие на страната ни. „Хората сами могат да направят своите изводи за резултатите от управлението на ГЕРБ в законодателната, изпълнителната и местната власт и така да вземат своето решение кого да подкрепят на 6-ти ноември. Всички знаем какво донесе на България управлението на един бивш премиер и настоящ кандидат за президент. Не бива да допускаме отново страната ни да бъде отклонена от европейския път на развитие“, категоричен бе Цветан Цветанов.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3489 |21.10.2016 Цачева в Генерал Тошево: Като президент аз ще се водя от националния интерес на България . 0| 3522 |20.10.2016 Цачева в Силистра: Като президент аз ще бъда гарант за единството на нацията . 0| 3124 |20.10.2016 Цачева: Мой приоритет е насърчаване на реформата в образованието, което да си сътрудничи с нуждите на бизнеса

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads