Реклама / Ads
0| 3604 |10.10.2016 Президентски избори 2016

Цветан Цветанов: Спечелването на президентските избори ще гарантира стабилността в страната

.
Спечелването на местните избори през 2015 година гарантира стабилността в страната и на правителството на Бойко Борисов. Силната местна власт е гаранция за възможностите за работа в интерес на всички граждани в цялата страна. Това заяви председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов по време на среща с жители на Костинброд.
 
Цветанов подчерта, че с конфронтация не се решават проблеми. По думите му, ГЕРБ може да носи отговорност. „Показали сме това на всички нива на държавно управление. Избирането на Цецка Цачева и Пламен Манушев за президент и вицепрезидент ще гарантира пълна стабилност на България и нормална обстановка, в която институциите ще могат да работят в интерес на гражданите“, подчерта зам.-председателят на ГЕРБ.

Цветанов обяви, че кандидат-президентската двойка на ГЕРБ ще посети над 200 населени места в цялата страна,  като целта е да се срещнат с максимален брой избиратели. „Кампания се прави, когато си сред хората, когато протягаш ръка за доверие към всички, а не с омраза. Недоумявам как един генерал и мъж може да изговаря обиди към своите опоненти. Мъжеството и човечността изискват да говориш за опонентите си с аргументи, а когато опонентът е жена трябва да говориш за нея и с уважение“, коментира още Цветан Цветанов.

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ призова жителите на Костинброд на 6-ти ноември да гласуват с номер 17 в бюлетината, защото само с висока избирателна активност двойката Цачева –Манушев могат да бъдат избрани още на първи тур за президент и вицепрезидент на Република България.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3352 |09.10.2016 Цачева, Манушев, Цветанов ще посетят София област . 0| 3416 |08.10.2016 Корнелия Нинова: Промяната идва със спечелването на президентските избори . 0| 3350 |07.10.2016 Цветан Цветанов проведе работна среща с председателя на Парламентарната група на Австрийската народна партия Рейнхолд Лопатка

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads