Реклама / Ads
0| 3614 |10.10.2016 Президентски избори 2016

Цветанов в Сливница: Цецка Цачева ще бъде първата жена президент на България

.
Успехът на един кандидат и на всяка партия зависи преди всичко от срещата с хората и от умението да работиш за решаването на проблемите им. ГЕРБ може да носи отговорност и доказваме това на всички нива. Това заяви по време на среща с жители на община Сливница председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов.
 

„Само със стабилност на правителството на Бойко Борисов можем да имаме проспериращи общини и кметове, работещи в интерес на гражданите. Помните какво беше при Орешарски – вратите на всички министри бяха затворени и само определени общини получаваха подкрепа. Ние се отличаваме, защото правителството на Бойко Борисов работи еднакво с всички общини и за всички български граждани,  без значение къде живеят“, коментира Цветанов.
 

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ се обърна към жителите на Сливница с въпроса кой ще носи отговорност ако някакъв кандидат, подкрепен от Инициативен комитет, бъде избран на даден пост. „Пред кого ще се отчита този човек, кой ще носи отговорност за неговите действия. Затова на 6-ти ноември гласувайте с номер 17 в бюлетината за Цецка Цачева и Пламен Манушев, издигнати от ГЕРБ за президент и вицепрезидент”, призова присъстващите Цветанов. По думите му, Цецка Цачева ще бъде първата жена президент. „Това е логично, след като стана първата жена председател на Народното събрание и вече години изпълняваше трудната роля на балансьор в политическия диалог между партиите в парламента. Пламен Манушев е достоен български адмирал, политик, народен представител. Той достойно ще подпомага г-жа Цачева като вицепрезидент“, категоричен бе Цветан Цветанов.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3541 |10.10.2016 Цецка Цачева в Костинброд: Най-голямото предизвикателство на изборите е да бъде преодоляна политическата апатия . 0| 3612 |10.10.2016 Цветан Цветанов: Спечелването на президентските избори ще гарантира стабилността в страната . 0| 3775 |10.10.2016 Цецка Цачева в Божурище: Пет години всеки ден ще ви връщаме доверието, което ни давате в аванс

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads