Реклама / Ads
0| 3370 |14.10.2016 Президентски избори 2016

Цветанов в Тръстеник: Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев са най-подготвеният и достоен тандем за президент и вицепрезидент на България

.
Всички български граждани трябва да гласуват доверие на силния и достоен тандем за президент и вицепрезидент на България в лицето на Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев. Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов пред жителите на Тръстеник.
 

„Цачева е с огромен потенциал да бъде президент-обединител на нацията, както бе обединител в парламента. Като председател на Народното събрание всички се отнасяха към нея с уважение и респект. Затова съм уверен, че е изключително добре подготвена за президентския пост. Като председател на парламента при 8 заместник-председатели, и то мъже, Цецка Цачева успяваше да успокои всяка една ситуация“, обясни той. По думите на Цветанов Пламен Манушев е достоен български офицер, дал 40 години от живота си за отечеството. „Убеден съм, че на 6-ти ноември всички ще се обединим и ще гласуваме с номер 17 за най-подготвената кандидат-президентска двойка. Както кметът Поля Цоновска може да управлява община като Долна Митрополия, както Цецка Цачева може да управлява Народно събрание с осем парламентарни групи, така жена може да бъде главнокомандващ“, заяви зам.-председателят на ГЕРБ. Цветан Цветанов бе категоричен, че при силната местна власт, отговорното правителство на Бойко Борисов и стабилна държава пътят на България е един – като част от голямото европейско семейство.

По време на срещата с хората в Тръстеник Цветанов се запозна с  18-годишния Мартин Трънков от Тръстеник, който разказа на зам.-председателя на ГЕРБ, че тази година ще гласува за първи път. „Мартин ми каза, че е номер 17 в класа и аз вярвам, че той, макар и млад, знае кой е най-достойният избор за президент и за вицепрезидент на България“, посочи още Цветан Цветанов.

Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Мария Габриел обясни, че силата на ГЕРБ е, че когато поема ангажименти, застава с лице срещу хората и го изпълнява. „Трябва всички да отстояваме позициите си така, както го прави Цецка Цачева през всички години като председател на парламента. Затова на 6-ти ноември трябва да мобилизираме всичките си сили и да заявим категорично, че можем да защитаваме националните си интереси за стабилна и сигурна България. Аз вярвам, че тази сигурност и стабилност може да се гарантира от първата жена президент Цецка Цачева“, подчерта Мария Габриел.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 7556 |20.06.2022 Политологът Тончо Краевски: Провал на ПП ще върне електорат на ”Демократична България” . 1| 2800 |05.10.2021 Красен Станчев: Ще има политически последици за партии от ”Досиетата Пандора” . 0| 7432 |08.11.2016 Кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева ще се срещне със служители на предприятие в София . 0| 7674 |08.11.2016 Владимир Тошев, ГЕРБ - Видин: Не можем да позволим езика на омразата да бъде водещ там, където трябва да говорим за политики

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads