Реклама / Ads
0| 3247 |25.10.2016 Президентски избори 2016

Цачева във Веселиново: Трябва да бъдем единни, за да удържим правилната посока на развитие на България

.
Обикаляме цялата страна, защото не делим хората. Днес повече от всякога е нужно да се държим ръка за ръка и да бъдем единни, за да удържим правилната посока на развитие на България. Това каза кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева пред жители на село Веселиново, община Тунджа.
 


„Искаме да отгледаме децата си в мир, да има работа за всички, държавните институции да работят заедно и да осигурим сигурност за нашите домoве и семейства. Нашата цел е да оставим в наследство на бъдещите поколения една модерна и подредена държава. Гласувайте ни доверие на 6-ти ноември и ние ще се грижим за това да бъде защитен интересът на всеки човек в България“, подчерта Цачева.

 

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов заяви, че номер 17 в бюлетината ще гарантира стабилността на държавата. „Страната ни се нужда от силна местна и изпълнителна власт, силни президент и вицепрезидент, които да бъдат обединители на нацията. На тези избори ГЕРБ излиза със силен тандем. Доказаният юрист и първата жена председател на Народното събрание Цецка Цачева и истинският патриот  - вицеадмирал Пламен Манушев. Те са най-достойният избор“, категоричен бе Цветанов.

 

Вицеадмирал Пламен Манушев каза пред жителите на Веселино, че българската нация е силна, само когато е единна. „Трябва да бъдем обединени – така, както са били единни вашите дядовци, които са участвали в 29-ти Ямболски пехотен полк и са защитавали България. Гласувайте, на прав път сме. Заедно ще успеем да защитим европейския път на развитие на страната ни“, посочи кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3491 |25.10.2016 Цецка Цачева в село Тенево: Като президент аз ще настоявам за продължаването на съдебната реформа . 0| 3274 |25.10.2016 Д-р Даниела Дариткова във Влахово: С гордост представям президентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и Пламен Манушев . 0| 3298 |25.10.2016 Мартин Митев, председател на предизборен щаб на ГЕРБ : Цачева ще е президентът

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads