Събота, 21 Октомври 2017, 15:23
Frognews
0| 2707 |21.10.2016

Цачева в Шабла: Ние говорим за реални политики, популистките обещания на опонентите ни противоречат на законодателството

.
В момента България има ръст от 3% на икономиката, нисък процент на безработицата, повишава се инвеститорският интерес към страната ни. Всичко това се постигна, благодарение на стабилността на институциите. Това каза пред жителите на Шабла кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева.

„Правителството на Бойко Борисов ще продължи да работи активно за развитието на бизнеса, за подобряването на инфраструктурата и за по-добри условия за живот в Северна България. Като президент и вицепрезидент ние с Пламен Манушев ще бъдем гарант за стабилността и сигурността на страната“, подчерта тя.

 

Цецка Цачева обясни, че ще настоява за справедлив съд, добро здравеопазване и образование, както и за достойни условия за живот на хората.  „Ние противодействаме на популизма на нашите опоненти като разговаряме с хората лице в лице, срещаме се с тях честно и открито и говорим за реални политики“, посочи кандидатът на ГЕРБ за президент. Цачева заяви, че за нея и за вицеадмирал Манушев най-важното ще бъде единството на нацията.

 

„Популистките обещания, които дават други кандидати, не могат по никакъв начин да бъдат изпълнени, защото противоречат на законодателството. България трябва да продължи да бъде авторитет както в региона, така и в Европа“, посочи още Цецка Цачева.

 

Кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент Пламен Манушев обясни, че ако президентът Цецка Цачева му възложи да работи за българите в чужбина като нейн заместник, той ще направи всичко възможно да бъдат създадени такива условия в страната, които да върнат сънародниците ни в България. „Срещал съм се с много българи, които по една или друга причина живеят и работят извън страната. Знам, че те са убедени патриоти и милеят за България“, каза още вицеадмирал Манушев.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. Кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева ще се срещне със служители на предприятие в София 0| 6233 |08.11.2016 . Владимир Тошев, ГЕРБ - Видин: Не можем да позволим езика на омразата да бъде водещ там, където трябва да говорим за политики 0| 6336 |08.11.2016 . Ген. Радев: Цачева се опитва да превърне личната си загуба в национална трагедия 10| 10717 |07.11.2016 . Ген. Радев: В безсилието си опонентите ми търгуват със страха 0| 6311 |07.11.2016

КОМЕНТАРИ

Реклама
Реклама
Реклама

БЛОГОВЕ

Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия

Разбрах