Реклама / Ads
0| 3282 |19.10.2016 Президентски избори 2016

Цветанов в Бяла: Победата на Цачева и Манушев ще гарантира развитието на общините

.
Кметът Димитър Славов само за една година успя да промени Бяла. Това може да бъде факт, когато има един истински човек, начело на Общината, който иска да работи за хората. Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов пред жителите на Бяла. Той благодари на хората за подкрепата им към ГЕРБ през годините.
 
„Българският евродепутат Мария Габриел не забрави ангажиментите си в Русе.  През 2014 година заедно с всички вас върнахме България в единствения път на развитие – европейският. Ние доказахме, че сме най-знаещите и най-можещите, затова трябва да запазим стабилното правителство с премиер Бойко Борисов“, подчерта Цветанов. По думите му, политическите опоненти на ГЕРБ използват лъжи и манипулации, което за ГЕРБ е недопустимо. „За нас приоритет е да се срещнем с българските граждани от цялата страна. Силата на нашата кандидат-президентска двойка е, че е са достойни хора и политици“, заяви Цветан Цветанов.

„Цецка Цачева е блестящ юрист, тя никога не се промени към хората. Вицеадмирал Пламен Манушев ще бъде силната подкрепа на Цецка Цачева. Той е достоен офицер. Цачева и Манушев са един силен тим, който ще работи за обединението на нацията ни. Затова ние не обиждаме опонентите си, а искаме да участваме в смислени дебати за бъдещето на България. Победата на Цецка Цачева и Пламен Манушев ще гарантира стабилността на страната, за да може премиерът Бойко Борисов да продължи да изпълнява ангажиментите, които е поел. Победата на 6-ти ноември ни е нужна, за да има работещи институции, силна местна власт, която да може да разчита на законодателната власт и да се възползва от солидарността, която получава страната ни от Европа“, категоричен бе Цветанов.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3347 |19.10.2016 Цецка Цачева в Бяла: България трябва да остане стабилна, заради сигурността на всички европейски граждани . 0| 3446 |19.10.2016 Цецка Цачева в Борово: Гласувайте ни доверие, за да гарантираме стабилността на държавата . 0| 4178 |19.10.2016 ПП ГЕРБ-район ”Възраждане” подкрепи кандидат-президентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и Пламен Манушев

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads