Реклама / Ads
0| 4253 |25.10.2016 Президентски избори 2016

Цветанов в Елхово: Нашата основна цел е висока избирателна активност

.
Високата избирателна активност е най-голямата ни цел на тези избори, трябва да убедим възможно най-голям брой наши сънародници да дадат своя глас за развитието на България. Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов пред жителите на Елхово.
 

„Нека заедно да покажем, че българските граждани сами държат в ръцете си бъдещето на страната. Когато гласувате, вие определяте как да  бъде ръководена страната ни, това ви дава възможност след това да изисквате и да контролирате процесите на управление“, заяви Цветанов.

 

Зам.-председателят на ГЕРБ благодари на хората за подкрепата им към кмета на Елхово Петър Киров, към кмета на Ямбол Георги Славов, към депутата Иван Чолаков и за подкрепата им към второто силно правителство на Бойко Борисов. „Сега е времето всички български граждани да гласуват доверие на президентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев, за да гарантираме още веднъж стабилното развитие на всяко една населено място в България“, категоричен бе Цветан Цветанов.

 

Според председателя на Националния предизборен щаб на ГЕРБ диалогът е работещият механизъм, който може да гарантира, че силният глас на България ще продължи да се чува както в Европа, така и в света. „За десет години в активната политика Цецка Цачева не се промени, тя остана човек, който е близо до хората.  Вицеадмирал Пламен Манушев е достоен български офицер, който е отдал живота си за сигурността на българските граждани. Уверен съм, че този силен тандем  ще води българската нация по пътя на стабилността и развитието. Цецка Цачева и Пламен Манушев ще пазят националния интерес на България“, зави Цветан Цветанов.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3240 |25.10.2016 Цачева в Елхово: Ще работя за образована и просперираща нация, която живее в сигурна държава . 0| 3220 |25.10.2016 Цветанов в Стралджа: Силата на ГЕРБ е, че водим кампания, изградена на срещи и идеи за развитие на България . 0| 3466 |24.10.2016 Кандидат-президентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и Пламен Манушев и председателят на Националния предизборен щаб Цветан Цветанов ще посетят област Ямбол

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads