Реклама / Ads
0| 3733 |29.10.2016 Президентски избори 2016

Кандидат-президентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и Пламен Манушев и председателят на Националния предизборен щаб Цветан Цветанов ще посетят Пловдив област

.
Кандидатът на ГЕРБ за президент на Република България Цецка Цачева, кандидатът за вицепрезидент Пламен Манушев и председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов ще посетят Пловдив област на 30.10.2016 г./неделя/. Те ще бъдат придружавани от областния координатор на ГЕРБ Розалин Петков.
 
В 10:00 часа Цецка Цачева, Пламен Манушев и Цветан Цветанов ще се срещнат с членове и симпатизанти на ГЕРБ в Стамболийски. Срещата ще се състои в НЧ „Никола Йонков Вапцаров“, ул. „Заводска“ 15. С тях ще бъде Георги Мараджиев – кмет на община Стамболийски.

В 11:30 часа кандидат-президентската двойка на ГЕРБ и председателят на Националния предизборен щаб ще разговарят с жители на град Съединение на площад „Съединение“ /при лошо време – в пленарната зала на Общинска администрация, бул. „6-ти IX” 13“/. На срещата ще присъства кметът на община Съединение Атанас Балкански.

В 13:30 часа Цецка Цачева, Пламен Манушев и Цветан Цветанов ще посетят Карлово. Те ще се срещнат с членове и симпатизанти на ГЕРБ в НЧ „Васил Левски“, площад „20-ти юли“.

В 16:30 часа кандидат-президентската двойка на ГЕРБ и Цветан Цветанов ще бъдат в село Ягодово, община Родопи за среща с избиратели. Събитието ще се проведе на площад „България“ №1 /при лошо време – в НЧ „Искра“, пл. „България“ №1/. Ще присъства Пламен Спасов – кмет на община Родопи

В 18:00 часа започва основното предизборно мероприятие на ГЕРБ в град Асеновград. В 18:30 часа на площад „Николай Хайтов“ /при лошо време – НЧ „Родолюбие“, ул. „Речна“ №1/ председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов ще представи пред гражданите на Асеновград кандидатите на ГЕРБ за президент и вицепрезидент на Република България Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев.  На събитието ще присъстват народни представители от Пловдив област и общински ръководства.

Участници в концерта в Асеновград ще бъдат Пламен и Иво, Михаела Маринова и Дара от Х фактор, група „Rewind”, Любо Киров, Веселин Маринов, „Българе“, Трио Сопрано и Уникалните гласове.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 14| 7820 |28.10.2016 Интригата се заплита: Радев-32,1%, Цачева-31,3% подкрепа на изборите, сочи Галъп . 2| 3977 |27.10.2016 Ц. Цачева: Ще подадат ли оставка и други лидери, ако загубят изборите? . 6| 14769 |26.10.2016 Д-р Михайлов: Борисов ще преживее първия си зрелищен провал, ако Цачева загуби

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads