Реклама / Ads
0| 3517 |20.10.2016 Президентски избори 2016

Цачева, Манушев и Цветанов ще посетят добрички регион

.
Кандидатът на ГЕРБ за президент на Република България Цецка Цачева, кандидатът за вицепрезидент Пламен Манушев и председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов ще посетят област Добрич на 21.10.2016 г. /петък/. Те ще бъдат придружавани от областния координатор на ГЕРБ в Добрич и народен представител Румен Иванов и от депутата Живко Мартинов.
 

В 10:30 часа Цецка Цачева, Пламен Манушев и Цветан Цветанов ще се срещнат с членове и симпатизанти на ГЕРБ в Генерал Тошево. Срещата ще се състои в читалище „Светлина“, ул. „Васил Априлов“5.

В 12:00 часа кандидат-президентската двойка на ГЕРБ и председателят на Националния предизборен щаб на партията ще посетят Шабла. Те ще се срещнат с жителите на града в Зелен образователен център, ул. „Равно поле“№2. С тях ще бъде и кметът на община Шабла Мариян Жечев.

В 14:30 часа Цецка Цачева, Пламен Манушев и Цветан Цветанов ще разговарят с жителите на Каварна на площад „Добротица“28 /при лошо време – читалище „Съгласие“, ул. „Добротица“26/.

В 16:00 часа Цачева, Манушев и Цветанов ще се срещнат с избиратели в Балчик. Събитието ще се проведе в читалище „Паисий Хилендарски“, площад „21-ви септември“.

В 17:30 часа кандидат-президентската двойка на ГЕРБ и Цветан Цветанов ще посетят село Батово, община Добрич, за да разговарят с жителите на селото. Срещата ще се проведе в Кметството на Батово, улица „Първа“. С тях ще бъде кметът на Батово Марияна Димитрова.

В 18:00 часа ПП ГЕРБ ще проведе основното си предизборно мероприятие в град Добрич. В 18:30 часа на площад „Свобода“ /при лошо време – Органова зала, ул. „Независимост“5/ председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов ще представи пред гражданите на Добрич кандидатите на ГЕРБ за президент и вицепрезидент на Република България Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев.

Участници в концерта в Добрич ще бъдат Пламен и Иво, Михаела Маринова и Невена Пейкова от Х фактор, група „Rewind”, Любо Киров, Веселин Маринов, „Българе“, Трио Сопрано и Уникалните гласове.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3530 |20.10.2016 Цветанов в Кайнарджа: Противопоставяме се на популизма със срещи с хората . 0| 3387 |20.10.2016 Вицеадмирал Пламен Манушев вдъхнови младежка кампания „Да помним нашите деди“ . 0| 4132 |20.10.2016 Цветанов в Дулово: В смесените региони ГЕРБ доказа, че не дели хората по етнически принцип

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads