Реклама / Ads
0| 3442 |15.10.2016 Президентски избори 2016

Цачева, Манушев и Цветанов ще посетят Търговище

.
Кандидатът на ГЕРБ за президент на Република България Цецка Цачева, кандидатът за вицепрезидент Пламен Манушев и председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов ще посетят област Търговище на 16.10.2016 г./неделя/. Те ще бъдат придружавани от областния координатор на ГЕРБ в Търговище и народен представител Венка Стоянова.
 

В 10:30 часа Цецка Цачева, Пламен Манушев и Цветан Цветанов ще разговарят с членове и симпатизанти на ГЕРБ в Омуртаг. Срещата ще се проведе на Централен площад „Независимост“ пред Общината.

В 14:30 часа Цачева, Манушев и Цветанов ще се срещнат с жители на Опака пред офиса на ПП ГЕРБ на ул. България“№92, централната градска част. На срещата ще присъства кметът на Търговище Дарин Димитров.

В 15:45 часа кандидат-президентската двойка на ГЕРБ и председателят на Националния предизборен щаб на партията ще разговарят с членове и симпатизанти на ГЕРБ в Попово. Срещата ще се проведе в читалище „Св. Св. Кирил и Методий“, град Попово, ул.“Отец Паисий“1. На срещата ще присъства кметът на Търговище Дарин Димитров.

В 18:00 часа ПП ГЕРБ ще проведе основното си предизборно мероприятие в Търговище. В 18:30 часа на площад „Свобода“ /при лошо време – Драматичен театър „Търговище“, ул. „Бенковски“№2/ председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов ще представи пред гражданите на Търговище кандидатите на ГЕРБ за президент и вицепрезидент на Република България Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев. На мероприятието ще присъства кметът на община Търговище Дарин Димитров, както и членове и симпатизанти на ГЕРБ.

Участници в концерта в Търговище ще бъдат Пламен и Иво, Михаела Маринова и Невена Пейкова от Х фактор, група „Rewind”, Любо Киров, Веселин Маринов, „Българе“, Трио Сопрано и Уникалните гласове.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3445 |15.10.2016 Кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент Пламен Манушев в Добрич: България е силна само когато е единна . 0| 4320 |15.10.2016 Цачева, Цветанов и Паунова бяха гости на Празника на еленския бут в град Елена . 0| 3279 |15.10.2016 Цветанов: На държавата е нужна стабилност, за да можем да гарантираме инвестициите в образованието

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads