Реклама / Ads
0| 3550 |28.10.2016 Президентски избори 2016

Цачева, Манушев и Цветанов ще посетят област Смолян

.
Цецка Цачева
Кандидатът на ГЕРБ за президент на Република България Цецка Цачева, кандидатът за вицепрезидент Пламен Манушев и председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов ще посетят област Смолян на 29.10.2016 г./събота/.
 

Те ще бъдат придружавани от областния координатор на ГЕРБ и кмет на Смолян Николай Мелемов, евродепутата от ГЕРБ/ЕНП Владимир Уручев и народният представител от ГЕРБ Даниела Дариткова.

В 09:30 часа Цецка Цачева, Пламен Манушев и Цветан Цветанов ще се срещнат с членове и симпатизанти на ГЕРБ в Златоград. Срещата ще се състои в конферентната зала на хотел „Сивриевата къща“, ул. „Евгения Пачилова“ 8Б. На събитието ще присъства Мирослав Ячев – кмет на община Златоград.

В 11:00 часа кандидатпрезидентската двойка на ГЕРБ и председателят на Националния предизборен щаб ще разговарят с жители на Неделино. Срещата ще се проведе в Народно читалище „Светлина – 1938“, ул. „Александър Стамболийски“ 100.

В 12:45 часа Цецка Цачева, Пламен Манушев и Цветан Цветанов ще посетят Мадан. Те ще разговарят с членове и симпатизанти на ГЕРБ в Народно читалище „Иван Вазов“, ул. „Обединение“ 7.

В 16:00 часа кандидатпрезидентската двойка на ГЕРБ и Цветан Цветанов ще бъдат в Чепеларе за среща с избиратели. Събитието ще се проведе в залата за конференции в хотел „Чепеларе“, площад „Олимпийски“.

В 18:00 часа започва основното предизборно мероприятие на ГЕРБ в град Смолян. В 18:30 часа на площад „България“ /при лошо време – Родопски драматичен театър „Николай Хайтов“, зала 1, площад „България“/ председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов ще представи пред гражданите на Смолян кандидатите на ГЕРБ за президент и вицепрезидент на Република България Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев.

Участници в концерта в Смолян ще бъдат Пламен и Иво, Михаела Маринова и Дара от Х фактор, група „Rewind”, Поли Генова, Веселин Маринов, „Българе“, Трио Сопрано и Уникалните гласове.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3432 |28.10.2016 Цачева и Пламен Манушев запалиха свещ в Манастирския комплекс „Св. Йоан Предтеча” в Кърджали . 0| 3595 |28.10.2016 Цветанов в Кирково: Хората повярваха, че ГЕРБ е алтернативата в смесените региони . 0| 3300 |28.10.2016 Цветанов в Черноочене: Бъдещето на България е с президент Цачева и премиер Борисов

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads