Реклама / Ads
0| 3665 |11.10.2016 Президентски избори 2016

Кандидат-президентската двойка на ГЕРБ Цачева-Манушев и Цв. Цветанов ще посетят област Враца

.
Кандидатът на ГЕРБ за президент на Република България Цецка Цачева, кандидатът за вицепрезидент Пламен Манушев и председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов ще посетят област Враца на 12.10.2016 г. /сряда/. Те ще бъдат придружавани от областния координатор на ГЕРБ във Враца и народен представител Петя Аврамова и депутата Красен Кръстев.
 
В 13:30 часа Цецка Цачева, Пламен Манушев и Цветан Цветанов ще разговарят с колектива на „Селебра“ ООД в град Бяла Слатина. Срещата ще се проведе в „Селебра“ ООД, ул. „Търнавска“48А, индустриална зона. Ще присъстват кметът на община Бяла Слатина Иво Цветков и Стефан Терзийски – общински ръководител.  

В 13:50 те ще се срещнат с жителите на Бяла Слатина на централния площад на града. Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов ще представи пред жителите на Бяла Слатина кандидат-президентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и Пламен Манушев.

В 14:40 часа кандидат-президентската двойка на ГЕРБ и председателят на Националния предизборен щаб на партията ще разговарят с колектива на О.M.S. Saleri в град Враца. Срещата ще се проведе в О.М.S. Saleri, ул. „Оряховско шосе“34, м. “Гладно поле“. На събитието ще присъстват кметът на Враца Калин Каменов, общинският ръководител Малина Николова и общински съветници от ГЕРБ.

В 15:30 часа Цецка Цачева, Пламен Манушев и Цветан Цветанов ще се срещнат с жителите на село Паволче, община Враца. Те ще открият спортна площадка в селото, която се намира на адрес: ул. „Христо Ботев“, до училището. На мероприятието ще присъстват кметът на Враца Калин Каменов и кметът на село Паволче Емил Василев.

В 16:30 часа Цачева, Манушев и Цветанов ще открият футболно игрище и детска площадка в село Косталево, община Враца. Събитието ще се проведе на разклонението на улици „Г. С. Раковски“, ул. „Хр. Ботев“, ул. „Кокиче“ и ул. „Тинтява“. На събитието ще присъстват Калин Каменов и кметът на село Косталево Любомир Кръстев.

В 17:30 часа кандидат-президентската двойка на ГЕРБ и Цветан Цветанов ще се разходят по пешеходната зона във Враца – от площад „Македония“ до площад „Христо Ботев“, за да разговарят с жителите на Враца. Те ще бъдат придружава от кмета Калин Каменов.

В 18:00 часа ПП ГЕРБ ще проведе основното си предизборно мероприятие в град Враца. На площад „Христо Ботев“ /при лошо време – голямата зала на „Драматично-куклен театър“ Враца/ председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов ще представи пред гражданите на Враца кандидатите на ГЕРБ за президент и вицепрезидент на Република България Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев. На събитието ще присъстват кметове от област Враца, общински съветници, членове и симпатизанти на ГЕРБ.

Участници в концерта във Враца ще бъдат Пламен и Иво, Михаела Маринова и Невена Пейкова от Х фактор, група „Rewind”, Поли Генова, Веселин Маринов, „Българе“, Трио Сопрано и Уникалните гласове.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 7556 |20.06.2022 Политологът Тончо Краевски: Провал на ПП ще върне електорат на ”Демократична България” . 1| 2800 |05.10.2021 Красен Станчев: Ще има политически последици за партии от ”Досиетата Пандора” . 0| 7432 |08.11.2016 Кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева ще се срещне със служители на предприятие в София . 0| 7674 |08.11.2016 Владимир Тошев, ГЕРБ - Видин: Не можем да позволим езика на омразата да бъде водещ там, където трябва да говорим за политики

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads