Реклама / Ads
0| 3638 |31.10.2016 Президентски избори 2016

Цачева в Брацигово: Младите хора трябва да могат да се реализират успешно в България

.
За да има просперитет страната ни, всички власти в България трябва да вървят в една посока. Те трябва да работят в диалог помежду си, да си помагат и да се контролират взаимно.
 

Това каза кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева в Брацигово. Тя обясни, че е било трудно да се постигне консенсус в Народното събрание, съставено от 40 различни партии. „Като председател на парламента за мен винаги е бил водещ диалогът. Когато проявяваш търпение и разбиране към различното мнение, нещата се получават“, каза Цачева.

Кандидатът на ГЕРБ за президент коментира сложната международна ситуация, свързана с конфликта в Близкия Изток и бежанския поток. Цачева увери присъстващите, че правителството на Бойко Борисов и отговорните институции полагат максимални усилия за охраната на границата ни с Турция. „Получихме 320 милиона лева от европейската солидарност, за да продължаваме да се грижим добре за опазването на външната европейска граница. Това е признание от страна на Европа, че държавата ни се справя с мигрантския проблем“, обясни тя.

Относно демографската криза Цецка Цачева заяви, че усилията на държавата трябва да са насочени към създаването на добри условия за живеене и работа, които да върнат младите хора в България и те да се реализират успешно тук. „Ние с вицеадмирал Пламен Манушев искаме децата ни да са по-образовани и квалифицирани, да има по-големи пенсии за родителите ни, сигурност за дома и доходите на българските граждани. Като президент и вицепрезидент ние ще работим в тази посока“, подчерта Цачева.

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов заяви пред жителите на общината, че България трябва да има силна местна, централна и президентска власт. „Уверен съм, че в тази посока ще работят като президент и вицепрезидент на страната Цецка Цачева и Пламен Манушев.  Подкрепете ги с номер 17 в бюлетината, за да гарантираме развитието на всички населени места в страната и стабилността на България“, призова хората Цветанов.

Според зам.-председателя на ГЕРБ политическите опоненти на партията говорят за неща, които не са предмет на президентската кампания. „Те залагат на популизма и на внушаването на неоснователен страх  в обществото. Затова на 6-ти ноември на първо място трябва да бъдем разумни, да анализираме обещанията на всички партии и да изберем тези, които са доказали, че могат да управляват“, обясни Цветан Цветанов.

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ посочи, че всички виждат, че в последните две години държавата се е върнала в правилния си път на развитие. „Правителството на Бойко Борисов изплати близо 7 милиарда лева за КТБ, „Мариците“ и „Белене“, без да увеличава разходите и дефицита в държавата. В резултат на ефективната борба с контрабандата, правителството планира отпускането на 223 милиона допълнително за образование, над 7 милиона за нуждите на болнични заведения в страната, 1 милиард за продължаване на Националната програма за енергийна ефективност и по 40 лева коледни добавки за над един милион и 200 хиляди пенсионери. Това са политики в интерес на всички български граждани“, категоричен бе Цветанов.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3407 |31.10.2016 МГЕРБ - Пловдив с инициатива в подкрепа на Цецка Цачева и Пламен Манушев . 0| 3341 |31.10.2016 Цачева в Пещера: Като президент аз ще бъда коректив на държавните и местните власти . 1| 3688 |31.10.2016 Ген. Радев: Нямаме единна външна политика, а трябва да бъдем последователни и предсказуеми партньори

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads