Реклама / Ads
1| 3426 |25.10.2016 Президентски избори 2016

Цачева в село Безмер: Президентските избори са определящи за бъдещето на България, да гласуваме разумно

.
По време на нашите срещи с българските граждани в страната се убедих, че навсякъде в България хората искат само да живеят спокойно и да имат сигурни доходи. Това ще бъде мой приоритет като президент на страната.
 
Това каза кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева в село Безмер, община Тунджа. Тя обясни, че е отдала живота си на правото и на правовата държава. „Не деля хората по никакъв принцип. Винаги съм работила в интерес на всички граждани. Трябва да разсъждаваме трезво и разумно и да направим правилния избор на президентските избори, защото те са определящи за бъдещето на България и на всеки отделен човек“, категорична бе Цачева.

 

„Силата на ГЕРБ е в това, че ние се срещаме очи в очи с всички хора. Днес повече от всякога се нуждаем от стабилност и обединение на нацията. Цецка Цачева ще бъде гарант за това, защото като председател на парламента тя доказа, че може да води диалог с всички“, обясни председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов. По думите му, е изключително важно на 6-ти ноември всички български граждани да упражнят конституционното си право и да отидат да гласуват с номер 17 в бюлетината. „България трябва да остане фактор на стабилност в региона и в Европа. Като президент и вицепрезидент на страната ни Цецка Цачева и Пламен Манушев ще защитават интереса на всички български граждани“, подчерта Цветанов.

 

Кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент Пламен Манушев обясни, че най-подготвеният човек за президент е Цецка Цачева. По думите му, тя има целия опит и знания като председател на Народното събрание и може да балансира както между политическите партии, така и между институциите. „Искаме спокойна и стабилна държава, искаме България да бъде уважавана страна на Балканите и в Европа. Ние с Цецка Цачева няма да ви подведем и няма да предадем страната си“, заяви вицеадмирал Манушев пред жителите на Безмер.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3439 |25.10.2016 Кандидат-президентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и Пламен Манушев и председателят на Националния предизборен щаб Цветан Цветанов ще посетят област Стара Загора . 0| 3236 |25.10.2016 Цачева във Веселиново: Трябва да бъдем единни, за да удържим правилната посока на развитие на България . 0| 3481 |25.10.2016 Цецка Цачева в село Тенево: Като президент аз ще настоявам за продължаването на съдебната реформа

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads