Реклама / Ads
0| 3387 |13.10.2016 Президентски избори 2016

Цачева в Троян: Вярвам във върховенството на закона и в справедливостта

.
Президентът е призван да работи за издигане на авторитета на държавните институции. България в момента е фактор на стабилност и сигурност в Европа-трябва да съхраним постигнатото от правителството на Бойко Борисов, за да осигурим по-доброто бъдеще на поколенията. Това каза кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева пред жители на Троян. Тя бе категорична, че иска да работи в диалог с хората. „Като юрист вярвам искрено във върховенството на закона и справедливостта, затова ще настоявам за довършването на реформата в съдебната система“, заяви Цачева.
 

Според кандидата на ГЕРБ за президент, въпреки че партията винаги участва самостоятелно в избори, тази кампания е по-различна. „Искаме подкрепата на всички български граждани, защото трябва да се обединим в името на интересите на България. За мен е важна вашата подкрепа, защото съм една от вас“, обърна се към жителите на Троян Цецка Цачева.

Кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент вицеадмирал Пламен Манушев обясни, че град Троян е пропит от славната история на 34-ти Троянски полк. „На 6-ти ноември гласувайте с номер 17 в бюлетината, защото това са исторически избори. България не трябва да губи посоката си, трябва да вървим по европейския път на развитие“, подчерта Манушев.

 

Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Мария Габриел подкрепи кандидат-президентската двойка на ГЕРБ. „Нацията ни има нужда от обединителната фигура на диалогичния президент в лицето на Цецка Цачева. Няма врата на еврокомисар, която да е затворена за нас – ГЕРБ отвори тези врати. Сигурността на границите ни е много важна, България получи подкрепата на Европа, благодарение на усилията на премиера Бойко Борисов. Той успява да покаже как се защитава националния интерес в рамките на общоевропейската политика, отстоявайки постигнатото“, посочи Мария Габриел. Според зам.-председателя на Групата на ЕНП в ЕП за страната ни е важно да продължим пътя на развитие, по който сме избрали да вървим - европейският.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3268 |13.10.2016 Цветанов в Троян: Цачева и Манушев са най-силният тандем . 0| 3484 |13.10.2016 Mария Габриел: Цачева е символ на единния български глас в Брюксел . 0| 3491 |12.10.2016 Цачева в Монтана: Силата на българската нация е единството

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads