Реклама / Ads
1| 3707 |11.10.2016 Президентски избори 2016

Цачева в село Бойница: Време е за национално единение

.
Бойница
Стига сме чертали разделителни линии, трябва да се хванем заедно за ръце и да тръгнем напред – дължим го на нашите деца, на идните поколения. За мъдрите решения не можем да се делим на управляващи и опозиция. Това каза кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева по време на среща с жителите на село Бойница, община Бойница.
 
“Докато помним корените си, докато тачим традициите си и докато знаем историята си – ще ни има. Затова ще работим с Пламен Манушев, когато станем президент и вицепрезидент на България. Затова търсим вашето доверие, стъпвайки на изграденото до момента от ГЕРБ. Нуждаем се от вашата подкрепа, защото построеното от нас не е само за тези, които ни гласуват доверие, а за всички български граждани, които живеят в постоянно обновяващите се градове и села“, заяви Цачева.

Кандидатът на ГЕРБ за президент обясни пред жителите на Бойница, че ще работи в диалог с всички институции, за справедливи социална и здравна система, за качествено образование и квалификация на младите, за сигурни граници на страната, за работеща и конкурента икономика, за по-високи доходи за населението.

Кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент вицеадмирал Пламен Манушев бе категоричен, че благодарение на гласа на българския премиер Бойко Борисов Европа е разбрала, че проблемът с бежанския натиск е общо европейски въпрос и решението на този проблем също трябва да бъде общ. „С работата си Бойко Борисов доказа, че България има своето силно място в Европа и отпуснатите 160 млн. евро за охрана на външната европейска граница са доказателство за това“, обясни той. Вицеадмирал Манушев заяви увереност, че следващият български президент в лицето на Цецка Цачева ще бъде достоен говорител на България в Европа и света. Пламен Манушев призова за голяма избирателна активност на 6-ти ноември. „Гласувайте с номер 17 в бюлетината, за да може президентската двойка на ГЕРБ да бъде избрана още на първи тур“, каза Манушев.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3466 |11.10.2016 Цветанов в с. Бойница: С двойката на ГЕРБ ще се противопоставим на популизма и омразата . 0| 4351 |11.10.2016 Цачева в град Кула: И опозицията в парламента признава качествата ми на обединител . 0| 3578 |11.10.2016 Цачева в Грамада: Границите на България са добре охранявани

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads