Реклама / Ads
0| 3325 |12.10.2016 Президентски избори 2016

Цачева във Вършец: Взаимодействието между образованието, науката и бизнеса е мой основен приоритет

.
Взаимодействието между образованието, науката и бизнеса ще бъде основен приоритет в работата ми като президент на България.
 

Това заяви кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева по време на среща с работниците от предприятието „Електростарт“ АД за производство на луминицентни, натриеви, живачни и метал-халогенни лампи в град Вършец. „Ще настоявам пред Народното събрание, правителството и всички останали институции за максимално бързо довършване на образователната реформа. Създаването на трудови умения у младите възможно най-рано ще гарантира подготвеност на кадрите, възможност за инвеститорите и осигуряване на нови работни места и справедливи доходи. За да продължават реформите обаче, е нужно запазване на стабилността в България. Ние с Пламен Манушев ще работим точно за това“, каза още Цачева. Кандидатът на ГЕРБ за президент призова всички да гласуват. „Когато дадеш гласа си, после можеш да кажеш какво от обещаното не е изпълнено. Нормално е да има спорове между политическите партии, но това трябва да са спорове за идеи и за решения, а не дребни политически караници“, подчерта Цецка Цачева.

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов благодари на работещите в „Електростарт“ за подкрепата към ГЕРБ през 2015 г. „Благодарение на тази подкрепа сега правителството на Бойко Борисов работи и гарантира стабилното развитие на всички общини и на всички региони. Така ще работят и Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев, които ще бъдат новите президент и вицепрезидент на България - те ще се срещат с всички граждани, ще работят за всички региони“, категоричен бе Цветан Цветанов.

Зам.-председателят на ГЕРБ посочи, че Цецка Цачева има всички необходими качества, за да бъде обединител на нацията.  Той увери присъстващите, че Цачева ще съхрани човешкия си облик и след като стане президент на България, така както винаги го е правила като председател на парламента. „Уверен съм, че Цецка Цачева  ще бъде първата жена президент на България. Вицеадмирал Пламен Манушев е достоен български офицер, който е дал 40 г. от живота си за българската армия. Той ще бъде силната подкрепа на президента Цачева. Ние се гордеем, че в ГЕРБ имаме толкова достойни хора. Затова ви призовавам да ги подкрепите с номер 17 в бюлетината“, каза още Цветанов.

Кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент Пламен Манушев приветства работниците в предприятието и ги призова да изразят своята активна гражданска позиция като подкрепят кандидат-президентската двойка на ГЕРБ. „Цецка Цачева ще обедини нацията ни, защото когато сме единни, сме най-силни. Вярвам, че като президент г-жа Цачева ще гарантира съхраняването на България като просперираща и мирна държава. Ние ще работим единствено в интерес на хората“, заяви вицеадмирал Манушев.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3963 |12.10.2016 Цачева в Монтана: Ще работя за качествено образование и за повече възможности за развитие на младите хора . 0| 3639 |12.10.2016 Цачева в Лом: С вицеадмирал Пламен Манушев ще работим в диалог с всички институции в страната . 0| 3353 |12.10.2016 Цветанов в Лом: Избирането на Цачева и Манушев ще гарантира стабилността на страната

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads