Реклама / Ads
0| 3491 |25.10.2016 Президентски избори 2016

Цецка Цачева в село Тенево: Като президент аз ще настоявам за продължаването на съдебната реформа

.
Кандидат-президентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и Пламен Манушев, председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов, кметът на Ямбол и областен координатор на ГЕРБ Георги Славов и народният представител Иван Чолаков откриха офис на ГЕРБ в село Тенево, община Тунджа.
 

„Българското общество има нужда от единство и от справедливост. Като президент аз ще настоявам за продължаването на съдебната реформа, за да има бърз и работещ съдебен процес“, каза кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева. Тя подчерта, че за нея водещ е интересът на българските граждани. „С вицеадмирал Манушев разбираме проблемите на хората, имаме познанията и опита да защитаваме националния интерес. Вярвам, че само когато сме обединени, България ще бъде авторитетна и уважавана страна“, обясни Цачева.

 

Цветан Цветанов призова жителите на Тенево да гласуват. „Важно е да дадете гласа си за най-достойната президентска двойка с номер 17 в бюлетината– Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев, защото те ще гарантират сигурността на страната. Цецка Цачева е жената, която може да обедини нацията. За десет години в активната политика тя не се промени към хората. Пламен Манушев е отдал 40 години от живота си за българската армия. Благодарение на усилията на правителството на Бойко Борисов Брюксел вярва на България, страната ни се развива. Предстои да бъдат реализирани още редица секторни политики. За да стане факт това се нуждаем от доверието на всички български граждани“, подчерта зам.-председателят на ГЕРБ. По думите на Цветанов, офисът на ГЕРБ в село Тенево ще стане централно място за социална комуникация за всички жители на селото.

 

Кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент Пламен Манушев обясни, че България трябва да продължи пътя си на развитие. „Националният интерес стои над всичко останало, но страната ни трябва да продължи да върви наравно с другите европейски народи“, подчерта вицеадмирал Манушев.

 

Кметът на Ямбол Георги Славов заяви, че в община Тунджа ГЕРБ има 9 общински съветници и 7 кметове, което е доказателства за разширяващата се подкрепа на партията. „В офиса, който открихме, жителите на селото ще имат възможност да се срещат с представители на ГЕРБ ежедневно, за да задават своите въпроси и да отправят предложения“, обясни Славов.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3274 |25.10.2016 Д-р Даниела Дариткова във Влахово: С гордост представям президентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и Пламен Манушев . 0| 3677 |24.10.2016 Цецка Цачева в Сливен: Ще работя за модерна, образована и просперираща България . 0| 3472 |24.10.2016 Кандидат-президентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и Пламен Манушев и председателят на Националния предизборен щаб Цветан Цветанов ще посетят област Ямбол

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads