Реклама / Ads
0| 3781 |01.11.2016 Президентски избори 2016

Цветан Цветанов в Банско: Цецка Цачева и Пламен Манушев ще гарантират единението на нацията

.
България се нуждае от обединение, политически и обществен консенсус, за да продължи страната ни да се развива.
 

Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов  по време на среща с директори на училища и учители, представители на неправителствени организации и бизнес средите в Банско. По думите му, единението на нацията може да се гарантира само от президентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и Пламен Манушев.

            Цветан Цветанов подчерта, че в момента страната ни е стабилна, а приходните агенции работят добре. „В бюджета за 2017 г. са предвидени повече разходи за образование, здравеопазване, култура и сигурност. Дефицитът няма да се увеличава, въпреки че правителството на Бойко Борисов днес е принудено да покрива разходи, направени преди години“, каза Цветанов.

Според зам.-председателя на ГЕРБ в навечерието на президентските избори е важно всеки български гражданин да направи своя информиран избор, за да бъде наясно кой носи политическата отговорност за всеки един кандидат в тази надпревара. Той подчерта, че ГЕРБ е доказала, че може да носи отговорност както в държавното управление, така и в местната власт.

„Кандидатът за президент на ГЕРБ Цецка Цачева не се промени през десетте години, в които е в политиката. Като председател на Народното събрание тя успя да обедини различни политически позиции, за да се вземат най-добрите решения. Вярвам, че с подкрепата на Банско на 6-ти ноември с номер 17 в бюлетината ще изберем първата жена президент – Цецка Цачева“, каза още Цветан Цветанов. Той подчерта, че в лицето на вицеадмирал Пламен Манушев Цачева ще има един силен вицепрезидент. „Пламен Манушев е истински патриот, офицер с четиридесет годишна история в българската армия, мъж на честта и пагона“, добави Цветанов.

На срещата присъстваха евродепутатите от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков, Мария Габриел, Андрей Ковачев, областният координатор на ГЕРБ в Благоевград и народен представител Даниела Савеклиева, народните представители от ГЕРБ в Благоевградска област – Йордан Андонов и Георги Андонов.

Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Мария Габриел подчерта, че в ГЕРБ се работи в екип. „Работим с ясна визия каква трябва да бъде посоката на развитие на България. Страната ни трябва да остане достоен и активен член на НАТО и Европейския съюз. Кандидатпрезидентската двойка на ГЕРБ – Цецка Цачева и Пламен Манушев ще запазят вярната посока. За тях над всичко е върховенството на закона. Те ще гарантират стабилността на България и сигурността на границите ни. Цачева и Манушев ще работят в интерес на хората“, заяви Мария Габриел.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3538 |01.11.2016 Цецка Цачева в Банско: Опонентите ни целят да предизвикат дестабилизация на държавата . 0| 3654 |01.11.2016 Цветанов в Симитли: Президентските избори ще гарантират стабилността на България . 0| 3514 |01.11.2016 Цецка Цачева пред студенти в София: Политическата апатия сред младите хора е основният ми опонент

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads