Реклама / Ads
0| 3505 |16.10.2016 Президентски избори 2016

Цветанов в Омуртаг: Българите се умориха от противопоставяне, ГЕРБ търси диалог и говори с всички хора

.
ГЕРБ е отворена за всички български граждани. Ние сме национално отговорна партия. Ролята ни е да помагаме на хората и общините, за да се решават местните проблеми. Трябва да продължим по същия път на диалог и разбирателство.
 

Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов пред жителите на Омуртаг. „Убеден съм, че с общи усилия, с работата на кмета на Търговище Дарин Димитров и на областния координатор на ГЕРБ и депутат Венка Стоянова тук, ние ще продължим да помагаме на местните жители във всяко отношение. За да се случи това е необходимо да запазим политическата стабилност  в страната“, заяви Цветанов. Той бе категоричен, че гарант за тази стабилност ще бъде подкрепата на всички български граждани за първата жена президент на България Цецка Цачева. „За десет години  в политиката Цецка Цачева не се промени, остана земен човек, познаващ проблемите на всички български граждани. Вицеадмирал Пламен Манушев е достоен офицер и политик“, посочи  зам.-председателят на ГЕРБ.

Цветан Цветанов заяви пред жителите на Омуртаг, че ГЕРБ не дели хората по пол, етнос и вероизповедание. „Ние даваме равен шанс за развитие на всички български граждани. Ние не говорим срещу политическите си опоненти, защото българите се умориха от противопоставяне. Противопоставянето води до омраза. Ние говорим с всички хора и търсим диалог за разрешаването на важни за страната и общините въпроси. България се нуждае от президент, който да обединява. Убеден съм, че този президент е Цецка Цачева, защото тя доказа, че може да успокоява политическото противопоставяне“, каза той.

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ обясни, че с кандидат-президентската двойка Цачева-Манушев обикалят цяла България, без да делят областите на малки и големи. „Започнахме днешното си посещение на област Търговище от Омуртаг, защото истински уважаваме хората тук. Благодаря им, че застават зад нас, защото това е особено трудно в смесените региони“, подчерта Цветан Цветанов.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3444 |15.10.2016 Цачева, Манушев и Цветанов ще посетят Търговище . 0| 4320 |15.10.2016 Цачева, Цветанов и Паунова бяха гости на Празника на еленския бут в град Елена . 0| 3279 |15.10.2016 Цветанов: На държавата е нужна стабилност, за да можем да гарантираме инвестициите в образованието

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads