Понеделник, 23 Октомври 2017, 07:25
Frognews
0| 2638 |04.11.2016

Цветанов в Раковски: Цецка Цачева и Пламен Манушев ще гарантират европейското развитие на България и стабилността на държавата

.
Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов проведе среща с представители на бизнеса и жители на община Раковски. На разговора присъстваха кметът на Раковски Павел Гуджеров и общински съветници на ГЕРБ. По време на срещата бе обсъдено довършването на детското крило на болницата в Раковски, което се изгражда с помощта на правителството на Бойко Борисов. „Уверен съм, че през 2017 година ще бъдат отпуснати още 100 000 лева, необходими за довършването на отделението“, заяви Цветанов.

По време на събитието бе изтъкната подкрепата на католическата общност в България и в частност на най-голямата католическа общност, намираща се в община Раковски. „Стабилната държавна власт е изключително важна за местното управление, защото е необходимо да продължи реализирането на европейски проекти и насърчаването на бизнеса чрез реални политики във всички населени  места в България“, обясни Цветан Цветанов.
Общото мнението, заявено от присъстващите, бе, че предишните управляващи на общината от БСП не са полагали никакви грижи за развитието на Раковски. По думите им, благодарение на доброто местно управление в лицето на кметовете от ГЕРБ днес Раковски просперира.  Хората обясниха, че са се съживили много сектори в общината, включително културата и бизнеса.

Пред жителите на Раковски зам.-председателят на ГЕРБ посочи, че президентската двойка на ГЕРБ залага изключително много на взаимодействието между образованието и бизнеса. По думите на Цветанов младите хора да отговорят на нуждите на работодателите от квалифицирана работна ръка. „Приоритет на Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев е насърчаването на реформата в образованието. Довършването на реформата в  съдебната система ще осигури справедливостта, необходима за инвестиции в страната ни. Цецка Цачева и Пламен Манушев ще гарантират европейското развитие на България и стабилността на държавата ни. Изборът в неделя, който ще направи всеки български гражданин, е голяма отговорност, защото този избор ще определи бъдещето на България и на следващите поколения. С номер 17 в бюлетината заедно ще се противопоставим на популизма и ще попречим на опонентите ни да дестабилизират държава“, категоричен бе Цветан Цветанов.

Кметът на Раковски Павел Гуджеров обясни, че президентът трябва да работи с държавните институции и с всички политически партии, но да бъде коректив на политиките, които не са в интерес на гражданите. „Цецка Цачева е най-подготвеният човек за президент. Тя е юрист с дългогодишен опит. Като председател на 43-тото Народно събрание Цецка Цачева се доказа като добър държавник и политик. Убеден съм, че тя ще бъде истински обединител на нацията и ще помага за развитието и на община Раковски“, подчерта кметът.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. Кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева ще се срещне със служители на предприятие в София 0| 6237 |08.11.2016 . Владимир Тошев, ГЕРБ - Видин: Не можем да позволим езика на омразата да бъде водещ там, където трябва да говорим за политики 0| 6339 |08.11.2016 . Ген. Радев: Цачева се опитва да превърне личната си загуба в национална трагедия 10| 10719 |07.11.2016 . Ген. Радев: В безсилието си опонентите ми търгуват със страха 0| 6311 |07.11.2016

КОМЕНТАРИ

Реклама
Реклама
Реклама

БЛОГОВЕ

Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия

Разбрах