Реклама / Ads
0| 3404 |30.10.2016 Президентски избори 2016

Цветан Цветанов в село Ягодово: Да се противопоставим на популизма с номер 17 в бюлетината за Цецка Цачева и Пламен Манушев

.
За десет години ГЕРБ доказа, че работи в интерес на хората, както с управлението си в изпълнителната и законодателната, така и в местната власт. Всички видяхме как се справи БСП с ръководството на държавата с премиери като Сергей Станишев и Пламен Орешарски – спрени европейски фондове, увеличен дефицит, огромен държавен дълг. Искаме ли отново да се случи това – разбира се, че не.
 
Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов пред жители на село Ягодово, община Родопи. Той подчерта, че българските граждани трябва внимателно да обмислят избора си на 6-ти ноември. „Много е важно да се противопоставим на популизма и да гарантираме стабилността на държавата. Това може да се случи само с избора на президентската двойка на ГЕРБ – Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев“, заяви Цветанов.

„Видяхме как действат депутатите и евродепутатите от БСП и ДПС, докато ГЕРБ и правителството на Бойко Борисов правят реални политики, които достигат до хората. Благодарение на силния глас, който имаме в Европа в момента, България получи 160 милиона евро от европейската солидарност, за да се справяме по-ефективно с охраната на външната европейска граница“, добави Цветан Цветанов.

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ призова присъстващите да гласуват с номер 17 в бюлетината за Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев, за да продължат да се развиват всички български общини.  „Цецка Цачева е изключително уважаван професионалист и политик. За десет години в активната политика тя не се промени към хората. С вицеадмирал Пламен Манушев обиколят цялата страна, за да могат лично да се запознаят с проблемите на общините. Това е ясен знак за ангажираността на ГЕРБ. Пламен Манушев е български офицер и патриот. Той е народен представител, избран от гражданската квота. Това е доказателството, че ГЕРБ дава шанс на всеки знаещ и можещ човек да се развива“, посочи Цветан Цветанов.

Зам.-председателят на ГЕРБ коментира още, че министрите, депутатите, евродепутатите и кметовете на партията са един голям отбор, който поставя интереса на хората на първо място.

„Вярвам, че вече сте направили своя избор за бъдещето на България. Нека да гарантираме сигурността на страната като се противопоставим на популисткото говорене на опонентите ни с номер 17 в бюлетината. Няма да им позволим да дестабилизират държавата“, категоричен бе кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент Пламен Манушев.

По думите му, като президент и вицепрезидент с Цецка Цачева ще настояват да продължи устойчивото развитие на България, която трябва да остане фактор на стабилност и сигурност на Балканите и в Европа.

„Страната ни ще бъде успешна, само когато имаме образована нация и интелигенти, предприемчиви хора, които да остават тук. Като вицепрезидент аз ще помогна на всички, които живеят в Бесарабия, Македония или Албания, но се чувстват българи. Ще направя така, че да се ускори процедурата по вземане на българско гражданство. Но също така ще противопоставя на това гражданство да получават тези мигранти, които искат само да се възползват от социалните придобивки в страната ни“, подчерта вицеадмирал Манушев.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3374 |30.10.2016 Цветанов в Карлово: ГЕРБ доказа, че може да носи отговорност. Ние върнахме България в правилния път на развитие . 0| 3172 |30.10.2016 Цветан Цветанов в Съединение: Опонентите ни обещават невъзможното и показват, че не знаят какви са правомощията на президента . 0| 3704 |29.10.2016 Кандидат-президентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и Пламен Манушев и председателят на Националния предизборен щаб Цветан Цветанов ще посетят Пловдив област

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads