Реклама / Ads
1| 3354 |03.11.2016 Президентски избори 2016

Цветанов в Перник: Хората трябва да решат дали да продължим напред с Европа

.
Тази неделя гражданите трябва да направят своя избор – искаме ли политическа криза, която води до икономическа и финансова криза, или искаме да продължим уверено напред в развитието си. Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов по време на среща с областното и общинското ръководство на ГЕРБ в Перник.
 
Той подчерта, че правителството на Бойко Борисов е върнало доверието на Брюксел към България. „Европейските фондове работят, Националната програма за енергийна ефективност се изпълнява успешно в цялата страна. Държавата заделя допълнително средства за сигурност, за здравеопазване, за образование, за пенсии. Всичко това е възможно, благодарение на сигурността, която имаме днес, и то без да увеличаваме дефицита в бюджета“, обясни Цветанов. Според него, ГЕРБ е партията, която е доказала, че работи в интерес на гражданите.

Цветан Цветанов обясни, че изборите на 6-ти ноември имат ясен политически знак. „Днес България изглежда много по-различно от 2013-2014 г. Трябва да решим дали искаме да се изправяме пред предизвикателствата на днешния ден, заедно с помощта на Европа, или искаме да завъртим посоката и да се върнем години назад в развитието си“, подчерта зам.-председателят на ГЕРБ.
Според Цветанов политическите опоненти на ГЕРБ целят да разделят нацията, докато Цецка Цачева и Пламен Манушев говорят единствено за обединение. „По време на срещите си в цялата страна ние се стремим да противодействаме на популизма и всичко, което води до разделение в обществото. БСП правят само внушения и популизъм, всички знаем до какви състояния са докарвали страната, винаги когато са имали възможност да управляват“, заяви Цветан Цветанов.
По думите му, президентската двойка на ГЕРБ има невероятни професионални и човешки качества. „Цецка Цачева доказа, че винаги работи така, че да намира консенсус и да гради мостове. Тя ще бъде първата жена президент на България. До нея застава уважаваният вицеадмирал Манушев, който е безспорен авторитет. Много са тези, които проповядват фалшив патриотизъм и си играят със страховете на хората. Цецка Цачева и Пламен Манушев ще бъдат истински обединители на нацията“, категоричен бе Цветан Цветанов.

Според кандидата на ГЕРБ за вицепрезидент Пламен Манушев изборите са много важни, за да запази България посоката, по която върви - евроатлантическа посока на развитие и стабилност на държавата. „Стотици хиляди хора видяхме в цялата страна, стиснахме им ръцете, събрахме позитивна енергия от цяла България – тази силна подкрепа, която получихме, ще гарантира единението на народа ни и стабилността на нашата държава“, каза Манушев.
Вицеадмирал Манушев бе категоричен, че държавата работи. „Прави се много за сигурността на границата ни. Бежанският поток е овладян, благодарение на стабилността на правителството. България трябва да продължи да работи в синхрон с европейските институции и НАТО, за да останем фактор на сигурност и стабилност в региона и в Европа. Модернизацията на българската армия е във фокуса на държавата. Отпускат се допълнителни целеви средства от правителството на Бойко Борисов.  Това са реални стъпки. Тези, които твърдят, че президентът може да сменя „статуквото“ не са запознати с правомощията, които има президентът на България по Конституция. Защо президентът трябва да бъде враг на правителството, избрано по волята на хората? Политическите ни опоненти вкарват разделителни линии в обществото, което е недопустимо“, обясни Пламен Манушев.
Според областния координатор на ГЕРБ и кмет на Перник д-р Вяра Церовска единственият истински екип е този на ГЕРБ. „ГЕРБ е единствената партия, която може да направи тази България, за която се борихме всички. Всички избори променят живота на хората, затова всеки избор е еднакво важен за бъдещето на страната ни. Българските граждани трябва да изберат достойните президент и вицепрезидент с номер 17  в бюлетината“, обясни д-р Церовска.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3416 |02.11.2016 Цветанов в Бобов дол: Народът трябва да се противопостави на разделението, което предизвикват нашите опоненти . 0| 3277 |02.11.2016 Цветанов в Дупница: Единствената цел на политическите ни опоненти е да унищожат ГЕРБ . 0| 3170 |02.11.2016 Цветанов в Петрич: Трябва да запазим доверието на европейските ни партньори, за да продължи развитието на България

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads