Реклама / Ads

7| 5917 |27.10.2021 ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2021

Костадин Костадинов: Българският Конституционен съд тези дни заслужава да бъде поздравен

.
Костадин Костадинов
Уважаеми госпожи и господа от Конституционния съд, приемете моите почитания към вас! Това написа във Фейсбук лидерът на Възраждане д-р Костадин Костадинов, кандидат на партията за президент. Повод са двете последни решения на най-висшите магистрати. Едното е, че назначаването на Кирил Петков за министър е в нарушение на Констисуцията, защото по това време Петков е имал и канадско гражданство. А другото - че полът може да бъде само биологичен.

Българският Конституционен съд унищожи попълзновенията на най-различни финансирани отвън организации за въвеждане на модерните на запад извращения над биологията и у нас, написа д-р Костадинов:

 

Ето целия пост във Фейсбук на д-р Костадин Костадинов:

Българският Конституционен съд тези дни заслужава да бъде поздравен. Вчера прие, че полът може да има само биологичен смисъл и по този начин потвърди съществуването само на два пола, мъжки и женски.

 

Така той с един удар унищожи попълзновенията на най-различни финансирани отвън организации за въвеждане на модерните на запад извращения над биологията и у нас. Днес с друго решение КС постанови, че Кирил Петков е бил назначен за министър в нарушение на конституцията, защото е бил канадски гражданин.Както е добре известно, институциите в България са тежко зависими и подчинени на кого ли не по света и у нас, но с тези си решения нашите 12 конституционни съдии показаха, че все още има независими и честни институции, подвластни само и единствено на върховенството на закона и българския национален интерес. Уважаеми госпожи и господа от Конституционния съд, приемете моите почитания към вас!Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. 7| 2621 |27.10.2021 Д-р Костадин Костадинов, Възраждане: Нито един работодател не може да спечели войната с работниците и да ги ваксинира насила . 3| 3243 |27.10.2021 Росен Миленов: Достоен ли съм да бъда президент на България? . 0| 2301 |27.10.2021 Горан Благоев: Президентът е лидер на нацията, стига да може да надскочи дребните си амбиции . 3| 2985 |26.10.2021 Росен Миленов: Освен че ще отворя вратите за всички хора, ще инициирам чести референдуми

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads

БЛОГОВЕ